- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

انفجار انتحاری در کربلا/وضعیت زائران ایرانی در انفجار امروز

به گزارش سلام دلفان، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که بر اثر انفجار تروریستی در چند کیلومتری استان کربلا دستکم ۸ نفر شهید و شش نفر دیگر زخمی شدند.

در همین حال شبکه پرس تی وی شمار شهدای این انفجار را ۹ تن اعلام کرد.از سوی دیگر نیروهای امنیتی عراق روز دوشنبه ۵ عامل انتحاری که قصد حمله به زائران کربلا را داشتند به هلاکت رساندند.

انفجار انتحاری در چند کیلومتری استان کربلا/چندین نفر شهید و مجروح شدند+عکس

سعد معن سخنگوی وزارت کشور عراق گفت: نیروهای امنیتی عراق عاملان انتحاری را در منطقه الجهاد شهر عین التمر در غرب استان کربلا به هلاکت رساندند.

وی افزود: یک عامل انتحاری پس از قرار گرفتن در محاصره نیروهای عراقی خود را منفجر کرد که بر اثر آن شش نفر شهید و شش نفر دیگر مجروح شدند.

  [1]رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: در انفجار امروز عراق به هیچ‌یک از زائران ایرانی آسیبی نرسید.

سردار حسین ذوالفقاری صبح امروز در نشست خبری خود اظهار کرد: این انفجار تروریستی در ۸۰ کیلومتری کربلا و در منطقه عین‌التمر رخ داده است.

وی در ادامه افزود: این انفجار نه در مسیر زائران، بلکه در یک خانه انجام شده و طبق اخبار اولیه در این انفجار هشت نفر شهید شده‌اند. این منطقه در شمال غرب کربلا قرار دارد.