کارشناس فرهنگي اداره تبليغات اسلامي شهرستان دلفان از توزيع 290عنوان کتاب در بين کتابخانه ها و فعالين فرهنگي اين شهرستان خبر داد.
به گزارش سلام دلفان به نقل ازروابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان لرستان، امين فاضلي،کارشناس فرهنگي اداره تبليغات اسلامي شهرستان دلفان با اعلام اين خبر، گفت: کتاب آموخته ها، تجربيات و سير مطالعات ديگران است که به راحتي در اختيار قرار مي گيرد.
وي با بيان اينكه با همكاري مدير كل تبليغات اسلامي لرستان و امام جمعه شهرستان بيش از 290 عنوان كتاب شامل 2000 جلد كتاب به مساجد و كانونهاي اين شهرستان اهداء شده است، افزود: بهترين آموزگار در همه جا کتاب است که بدون منت مي آموزد.
وي اظهار داشت: جهت ارتقاي علم ودانش جوانان و نوجوانان، فراهم کردن زمينه کتاب و کتابخواني در اوقات فراغت مهم است که سازمان تبليغات اسلامي با ايجاد کتابخانه هاي شبستان در مساجد شهري و روستايي اين زمينه را فراهم کرده است.
گفتني است ،اين کتاب ها مرداد ماه سال جاري به مساجد ، مبلغين، كانونها و فعالين فرهنگي اهدا شد.

سلام
بيش از 10000 كتاب در پايگاه هاي بسيج داره خاك ميخوره
كتاب گرفتن هنر نيست- انبار كتاب شدن افتخار نيست. از نويسندگان و مولفين شهرستان حمايت كنيد.بله حمايت … .