به گزارش سلام دلفان،مدیرکل مدیریت بحران لرستان با اشاره به بارش ۳۷۹ میلیمتر باران در لرستان گفت: میزان بارندگیها نسبت به سال گذشته ۲۱۱ درصد کاهشیافته است.
رضا آریایی با اشاره به اینکه مجموع میزان بارش ها در استان تا کنون ۳۷۹ میلی متر بوده است، اظهار داشت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۴۸۱ میلی متر بوده است، حدود ۲۱ درصد کاهش بارندگی را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: همچنین نسبت به میزان بارش های بلند مدت در لرستان که ۳۵۹ میلی متر است نیز حدود ۵ درصد افزایش میزان بارش را نشان می دهد.
مدیرکل مدیریت بحران لرستان با تاکید بر اینکه بارش ها در اکثر نقاط استان نرمال بوده است، افزود: اما میزان بارش ها در شهرستان خرم آباد ۹ درصد، در رومشکان ۸ درصد، در کوهدشت ۷ درصد و در پلدختر ۳ درصد کاهش یافته است.
آریایی ادامه داد: در برخی شهرها نظیر بروجرد حدود ۴۰ درصد و در دلفان ۷ درصد نسبت به بارش بلند مدت، افزایش میزان بارندگی را داشته ایم.
منبع:مهر
