- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

مردم اصل بی‌طرفی مسئولان در انتخابات را لمس کنند

به گزارش سلام دلفان، علی رستمیان اظهار کرد: مهمترین ویژگی و شاخص در انتخابات حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های اخذ رأی است.

وی ادامه داد: بایستی نمایندگان، مسئولین و خدمتگزاران نظام کاری کنند که مردم اصل بی‌طرفی مسئولین اجرایی انتخابات را لمس کنند.

رستمیان تصریح کرد: مصداق‌های یک نامزد شورای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری باید از طریق رسانه ملی و سایر رسانه‌ها تبیین شود و در این‌باره اطلاع‌رسانی دقیقی به انجام برسد.

وی گفت: مردم همیشه در بحث انتخابات برای دشمن غیر قابل پیش‌بینی هستند و قطعاً حضور آنان دشمن را مثل گذشته مأیوس خواهد کرد.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: پیش‌بینی می‌کنم که در انتخابات پیش رو مردم مشارکتی بالای ۶۵ تا ۷۰ درصد داشته باشند.

به گزارش ایسنا، رستمیان گفت: باید از مردم تشکر کنیم چرا که با وجود تنگناها و مضیقه مالی که دارند همیشه در تمام صحنه‌های انقلاب و نظام حضور پرشور و شادابی دارند و ما سپاسگذار این شور و شعف هستیم و از اینکه در بحث اشتغال و معیشت آنگونه که شایسته آنان است نتوانستیم کاری از پیش ببریم شرمساریم.

خانه مجلس