- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

7نفر از 9 نماینده لرستان در مجلس استعفا دادند/ لرستان در بودجه تحریم شده است؛ چاره ای جز استعفا نبود/ با این وضعیت مرگ عمران و آبادانی استان را شاهد خواهیم بود/ وعده نوبخت برای بررسی

سلام دلفان- ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم‌‌آباد در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس [1]، از استعفای 7 نفر از 9 نماینده استان لرستان خبر داد.ابراهیم آقامحمدی نماینده مردم خرم‌آباد

وی علت استعفای این افراد را «اعتراض به بودجه تخصیص یافته به این استان برای سال آینده» عنوان و خاطرنشان کرد: این نمایندگان استعفای خود را تقدیم هیئت ‌رئیسه مجلس کرده‌اند.

نماینده مردم خرم‌آباد با انتقاد از اعتبارات اختصاص یافته در بودجه سال 93 به استان لرستان گفت:‌ با بررسی بودجه دریافتیم بحث محرومیت زدایی و توجه به استان‌های کمتر توسعه یافته، در آن لحاظ نشده است.

آقامحمدی با بیان اینکه در بودجه 93 اعتبارات لازم برای طرح‌های کلان استان لرستان در نظر گرفته نشده، افزود: اعتبارات کافی برای پروژه‌های عمرانی در بودجه سال آتی تخصیص نیافته که این مسأله باعث تعطیلی این پروژه‌ها خواهد شد.

وی لرستان را دارای رتبه نخست بیکاری در کشور معرفی کرد و متذکر شد: در چنین شرایطی ما دیگر حرفی برای گفتن به مردم نخواهیم داشت و چگونه می‌توانیم پاسخ مطالبات آنها را بدهیم.

نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس با اشاره به جلسه امروز مجمع استان لرستان با معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌‌جمهور، اظهار داشت: در جلسه امروز وضعیت این استان را برای آقای نوبخت تشریح کردیم که او وعده داد طی جلساتی با حضور کارشناسان مباحث را بررسی کند.

آقامحمدی افزود: قرار است شنبه هفته آتی طی جلسه‌ای با آقای نوبخت و کارشناسان، بحث بودجه استان لرستان را مورد بررسی قرار دهیم.

وی گفت‌وگوی خود با فارس را با ذکر این جمله پایان داد که «استان لرستان در بودجه تحریم شده است».

این نماینده مجلس همچنین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، اظهار داشت: چون به بودجه درنظر گرفته شده سال آینده برای لرستان معترض بودیم، این کار را انجام دادیم و خودم متن استعفای دسته‎جمعی را تحویل هیئت رئیسه مجلس دادم.

وی ادامه داد: به‎عنوان مثال برای راه‎آهن هیچ بودجه‎ای لحاظ نشده است. برای آزادراه‎ها فقط 15 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده‎اند. ارقامی که برای سدهای استان درنظر گرفته‎ شده حتی پول نگهبانی ازآنها هم نمی‎شود. در این بودجه به هیچ وجه برای رفع معضل بیکاری اعتباری اختصاص نداده‎اند.

آقامحمدی با اشاره به نامه مجمع نمایندگان استان به نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور برای تخصیص بودجه بیشتر نسبت به سال‎های گذشته برای این استان، ادامه داد: متأسفانه هیچ‎گونه ترتیب اثری به آن نامه داده نشده و وقتی دیدیم با این بودجه بیکاری استان رفع نمی‎شود و هیچ طرحی به سرانجام نمی‎رسد، ترجیح دادیم استعفا دهیم.

نماینده مردم خرم‎آباد و دوره چگنی با یادآوری اینکه هرگز بودجه لرستان کامل پرداخت نشده، خاطرنشان کرد: در بودجه سال گذشته از محل بودجه عمرانی فقط 6 درصد و بودجه ملی برای استان نیز 20 درصد پرداخت شده که بدون شک با این ارقام راه به‎جایی نمی‎بریم و مرگ عمران و آبادانی استان را شاهد خواهیم بود و این نهایت بی‎توجهی است.

وی در ادامه صحبت‎هایش گفت: با کارهایی که هر ساله در بحث بودجه لرستان اجرا می‎شود آدم احساس می‎کند دوست ندارند این استان پیشرفت کند و سال به سال هم بدتر می‎شود. بودجه‎ای که سال آینده می‎خواهند به لرستان اختصاص دهند حتی درجا زدن هم نیست و عقب‎گرد است. همیشه در بیکاری اول هستیم و با اینکه گفته می‎شود نرخ بیکاری در لرستان 20 درصد است اما با بیکاری 40 درصدی مواجه هستیم و برای رفع آن، دولت‎مردان هیچ چاره‎ای نمی‎اندیشند.

آقامحمدی یادآور شد: سال گذشته برای سد زیبامحمد از محل فروش اوراق ملی، 5 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده که هنوز یک ریال از این مبلغ پرداخت نشده است. سایر پروژه‎ها هم این حالت را دارند و تکرار مکررارت. بودجه کم استان نیز به‎طور کامل پرداخت نمی‎شود و همیشه طلبکاریم اما فایده‎ای ندارد.

وی تأکید کرد: وقتی می‎دانیم با بودجه درنظر گرفته شده کاری از پیش نمی‎رود و جوابی برای مردم نداریم، چاره فقط و فقط استعفا است. چگونه وعده رفع بیکاری بدهیم وقتی هیچ بودجه‎ای برای رفع آن اختصاص داده نمی‎شود؟ با این وضعیت طرح‎ها به سرانجام نمی‎رسند و نمی‎دانیم به مردم چه بگوییم!