پزشکان در یک مطالعه جدید دریافتند میزان قندخون مبتلایان به دیابت نوع دو با افزایش قیمت مواد غذایی ارتباط دارد.
از سوی دیگر معلوم شد کاهش قیمت موادغذایی همچون شکر، چربیهای اشباع شده و تمامی خوردنیهای پُرکالری با افزایش سطح قندخون در مبتلایان به دیابت نوع دو ارتباط دارد.
«لییا راکوفسکی»، کارشناس ارشد این مطالعه گفت: دلیل این اتفاق این است که افراد بضاعت خرید غذاهای سالم را ندارند و به ناچار بیشتر به مصرف مواد خوراکی غیرسالم روی میآورند.
مطالعه انجام شده توسط کارشناسان دانشکده سلامت عمومی هاروارد نیز نشان میدهد که مصرف غذاهای سالم در روز به طور متوسط برای هر نفر حدود 1.5 دلار بیش از غذاهای غیربهداشتی هزینه دارد.
به گفته کارشناسان، این وضعیت هرچند نمیتواند فشار بیشتری به خانوادههای طبقه متوسط وارد کند اما افزایش قیمت مواد خوراکی باعث میشود خانوادههای کمبضاعت از مصرف میوهها، سبزیجات و غذاهای سالم محروم شوند و به خوراکیهای فرآوری شده که حاوی چربی، قند افزوده و کالری هستند، روی آورند.
در حالی که نتایج این مطالعه حاکی از ارتباط بین بهای موادغذایی و سطح قندخون در بیماران دیابتی است رابطه علت و معلولی آن تایید نشده است.
