- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

600دانش آموز دختر دلفانی رسیدن به سن تکلیف را جشن گرفتند

به گزارش سلام دلفان، مدیر آموزش وپرورش شهرستان دلفان در این آیین گفت: اگر اهمیت عبادت را برای کودکان تبیین کنیم، شوق و اشتیاق در آنها زنده شده و آگاهانه و مشتاقانه فرایض دینی شان را انجام خواهند داد.

علی جهانیان افزود: اشتیاق کودکان از همان دوران طفولیت با عبادت و انس گرفتن با فضای معنوی نماز و مسجد موجب تربیت شهروندانی با ایمان می شود.

امام جمعه نورآباد نیز دراین آیین از برگزاری نماز اول وقت به عنوان یکی از مهمترین راه های نجات انسان یاد کرد و افزود: دانش آموزان باید با نماز انس پیدا کنند و از امروز یاد بگیرنند که نماز را سر وقت بخوانند و انس و الفت بیشتری با خدا ایجاد کنند.

حجت الاسلام سید جعفر هاشمی نژاد با بیان اینکه با خواندن نماز تکیه گاه انسان ها محکم می شود بیان داشت : هرگاه نماز کسی در پیشگاه خدا قبول شود، بقیه اعمالش نیز مورد قبول واقع خواهد شد.

وی ،با گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) دخت نبی مکرم اسلام (ص) گفت: دانش آموزان دختر با الگوگیری از آن حضرت باید نسبت به حفظ حجاب و رعایت عفاف خود مقید باشند.

به گفته وی، انس با فضاهای مذهبی و معاشرت با نیکان، انسان را از دوستی با بدان دور می کند و چنین فردی به زندگی پاک نزدیک می شود.

در ادامه این مراسم، برنامه هایی شامل نیایش، سوگند، دکلمه قرآنی، سرود نماز، سرود همگانی تکلیف و مسابقات حضوری برگزار و به هر یک از دانش آموزان لوح جشن عبادت اهدا شد.

درپایان این جشن، دانش آموزان دختر نومکلف نمازهای ظهر و عصر خود را به امامت حجت الاسلام هاشمی نژاد اقامه کردند.

منبع: ایرنا لرستان