مقام معظم رهبری سال 91 را سال « تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی » نامگذاری فرمودند که این نامگذاری با توجه به شرایط ویژه ای که در نتیجه ی تحریم های نظام سلطه به رهبری آمریکا بر اقتصاد کشور حاکم شده است و یا ممکن است در آینده در صورت تشدید این تحریم ها حاکم شود ، صورت گرفته است . نظام سلطه برای به زانو درآوردن انقلاب اسلامی در طول دوره ی حیات انقلاب ، همه ی توان نرم افزاری و سخت افزاری خود را برای ساقط نمودن نظام جمهوری اسلامی، به کاربرده است ؛ اما بیشتر این اقدامات یا نتیجه ی معکوس داشت و یا به هدف مورد نظر آنان نرسیده است . از جمله این اقدامات خصمانه می توان به حمایت مالی و تسلیحاتی از گروههای تروریستی مانند سازمان منافقین و گروهگ تروریستی ریگی ، به راه انداختن جنگ تحمیلی هشت ساله توسط صدام معدوم ، تصویب تحریم های همه جانبه ، ترور دانشمندان هسته ای ، و نبرد رسانه ای و سایبری اشاره کرد ؛ که این اقدامات نه تنها موجب تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران نشده است ؛ بلکه موجب خودکفایی ، رشد و شکوفایی آن در بسیاری از شاخص های مهم زیربنایی شده است . به همین دلیل آخرین راهکار دشمنان در مواجهه با قدرت روزافزون جمهوری اسلامی ایران که به اتفاق ، مورد تأیید سران نظام سلطه قرار گرفته است ؛ تمرکز بر فروپاشی از درون می باشد . علیرغم ادعای « همه ی گزینه ها » یعنی اقدام نظامی ، تمام تلاش آنها روی این گزینه یعنی فرو پاشی از درون متمرکز شده است . براساس محاسبات نظریه پردازان آنان ، مهمترین عاملی که تأثیر مستقیمی بر عملیاتی شدن این راهکاردارد ؛ ایجاد نارضایتی عمومی و شکاف بین مردم و حاکمیت از طریق اعمال فشارهای اقتصادی و به تبع آن بروز آشوب های اجتماعی و نهایتاً ساقط نمودن نظام بوده است . درهمین راستا می توان به آخرین اقدام اتحادیه اروپا در چهارم بهمن ماه سال 90 اشاره نمود که نتیجه ی آن تصویب دور جدید تحریم ها تحت عنوان « سیاست دفاعی و امنیت مشترک » علیه کشورمان شد و جهت اجرا به این اتحادیه ابلاغ گردید . این تحریم ها شامل تحریم بانک مرکزی ، بانک تجارت ، مواد و تجهیزات کلیدی مورد نیاز صنعت پتروشیمی ، خرید نفت ، صادرات فلزات گرانبها به ایران ، ارایه اسکناس و مسکوکات چاپ شده و نشده ، توقیف سرمایه های اعضای سپاه پاسداران ، و شرکت های فعال در زمینه ی پتروشیمی می باشند که از این میان تحریم بانک مرکزی تأثیر مستقیمی بر روی امور اقتصادی و تجاری مردم دارد . با توجه به آنچه بیان شد ، ممکن است این سوال در ذهن ما به عنوان عضوی از مردم متبادر شود که قابلیت های دفاعی ما در مواجهه ی با این تحریمات چیست و چه اقدامی می توانیم انجام دهیم؟
در پاسخ باید اذعان نمود که هر فرد ایرانی داری یک قابلیت و پتانسیل دفاعی مهم در این رابطه می باشد که با اجرای آن می تواند نقش به سزایی را در انجام وظیفه ی خود و تحقق بخشیدن به این شعار سال داشته باشد ؛ و آن عبارت است از خرید کالاهای ایرانی و چشم پوشی از خرید کالاهای غیر ایرانی . یکی از سیاست های کشورهای نظام سرمایه داری، تبدیل نمودن کشورهای جهان سوم و کشورهای در حال توسعه ، به بازار فروش کالاهای مصرفی و خانگی خودشان بوده است که ضمن خارج نمودن مقدار زیادی سرمایه به خارج از کشور ، ضربه ی مهلکی را نیز بر پیکر تولید کنندگان داخلی وارد نموده اند .
البته خرید کالای ایرانی تاکنون به دو دلیل کمتر مورد توجه قرار گرفته است : اول خرید و مصرف کالاهای خارجی به عنوان یک کالای لوکس و تجملی نه به عنوان یک کالای رفع نیاز؛ یا به عبارتی رواج فرهنگ مصرف گرایی به شیوه ی غربی و پرستیژ استفاده ازکالاهای خارجی خصوصاً کالاهایی که مصرف خانگی دارد ؛ دوم کیفیت پایین کالاهای تولید داخل و رقابتی نبودن آنها با همان نوع کالای خارجی . اما با توجه به نامگذاری سال 91 به « تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی » از طرف مقام معظم رهبری ، و شرایط ویژه ای که از نظر اقتصادی در نتیجه ی اعمال تحریم ها برکشورحاکم شده است ، وظیفه ی شرعی و عقلانی ما ایجاب می کند که در این عرصه نیز مانند سایر عرصه ها ، توان دفاعی خود را به نمایش بگذاریم و حتی اگر دوام و کیفیت یک کالای ایرانی را نمی پسندیم ، با خرید آن ، از بیکار شدن هزاران نفر کارگرایرانی و ناامیدی خانواده هایی که نان سفره ی آنان از کار و زحمت همین عزیزان تهیه می شود ، جلوگیری نماییم . و همیشه مد نظرمان باشد که خرید کالای ایرانی یعنی کمک به اشتغال و سپردفاعی محکمی در برابر تیرهای رها شده ی دشمن و دفاع از استقلال و عظمت جمهوری اسلامی ایران .

سلام
جناب آقای ابراهیمی دست جنابعالی درد نکند، انشاالله اقدامات فرهنگی جنابعالی در راستای بهبود وضعیت فرهنگی و اجتماعی شهرمان مثمر ثمر باشد. دستان درد نکند.
عیدتان مبارک ، سال خوشی را برای شما آرزو مندم
باسلام
عرایض شما را با دقت مطالعه کردم
از خداوند ححیم برای شما معلم دلسوز توفیق روز افزون همراه با سلامتی را خواستارم
دانش اموز شما:
فرشاد نوروزی از تهران