به گزارش سلام دلفان – تیمهای اکوادور و هندوراس در ادامه رقابتهای گروهی جام جهانی به مصاف هم رفتند که در پایان 2 بر یک به سود اکوادور رقم خورد.
کارلو کاسلیدا (31) برای هندوراس و انر والنسیا (34 و 65) برای اکوادور گلزنی کردند.
سفیدپوشان هندوراس در دقیقه 31 با شوتی که کارلو کاسلیدا از روی خط محوطه جریمه زد یک بر صفر از حریف خود پیش افتادند اما سه دقیقه بعد انر والنسیا توانست با یک بغل پا گل تساوی را برای اکوادور به ثمر برساند.
نماینده آمریکای لاتین که در دیدار اول برابر سوئیس باخته بود در نیمه دوم به آب و آتش زد و انر والنسیا باز هم به داد تیمش رسید در دقیقه 65 روی ضربه ایستگاهی که آیووی ارسال کرد توانست دومین گل خود و تیمش را به ثمر برساند.
انر والنسیا که هر دو گل اکوادور را در این بازی به ثمر رسانده بود، به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد.
این بازیکن 24 ساله 90 دقیقه در زمین حاضر بود، ضمن گلزنی در دقایق 34 و 65 موفق شد 28 پاس به دیگر همتیمیهای خود بدهد و چهار شوت داخل چارچوب دروازه داشته باشد.
اکوادوریها هر چند سه امتیاز این بازی را به دست آوردند اما باز هم شانس کمی برای صعود دارند چرا که در روز پایانی باید به مصاف فرانسه بروند و سوئیس میتواند با برتری یا حتی تساوی مقابل هندوراس صعودش را قطعی کند.
ردیف | تیم | بازی ها | برد | مساوی | باخت | گل زده | گل خورده | تفاضل گل | امتیاز |
1 | فرانسه [1] | 2 | 2 | 0 | 0 | 8 | 2 | 6 | 6 |
2 | اکوادور [2] | 2 | 1 | 0 | 1 | 3 | 3 | 0 | 3 |
3 | سوئیس [3] | 2 | 1 | 0 | 1 | 4 | 6 | -2 | 3 |
4 | هندوراس [4] | 2 | 0 | 0 | 2 | 1 | 5 | -4 | 0 |
