علی جنتی گفت: باید نسبت به حفظ و نگهداری آثار فرهنگی و هنری فاخر کشورمان که قدمتی دیرینه در تمدن دارد همت گماریم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در حوزه موسیقی مبنی بر اینکه موسیقی، زمانی حرام است که موجب لهو و لعب و یا بازداری از راه خدا شود؛ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این دیدگاه را به عنوان ملاک های خود در این زمینه قرار می دهد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با قدردانی از تلاش های اصحاب هنر، بر پیگیری مطالبات این قشر تاکید کرد.
او در این بازدید ضمن گفت و گو با اعضای شورای شعر و ترانه بر عدم خرده گیری های بی جهت و بی ربط تاکید کرد.
جنتی در ادامه از بخش های مختلف معاونت امور هنری از جمله دفتر موسیقی، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی و … بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت های مختلف این بخش ها قرار گرفت.
در بخشی از این بازدید حمید قبادی مشاور معاون امور هنری و دبیر کارگروه مد و لباس از راه اندازی بزرگترین مرکز عرضه لباس اسلامی خبر داد.
در این بازدید که بیش از سه ساعت به طول انجامید علی مراد خانی معاون امور هنری وزیر ارشاد و مدیران بخش های مختلف معاونت امور هنری جنتی را همراهی می کردند.
حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا)، معاونت فرهنگی وزارت ارشاد، بنیادملی بازی های رایانه ای، مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال، مرکز بزرگ دائره المعارف بزرگ اسلامی، موزه هنرهای معاصر از جمله مراکزی است که علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاداسلامی در طول این دوره وزارت ارشاد در دولت یازدهم از آنها بازدید کرده است.
