- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

تب‎مالت، بیماری شایع در سلسله

به گزارش سلام دلفان – دکتر علی یوسفوند اظهارکرد: تب‎مالت از جمله بیماری‎های عفونی است که از طریق دام و محصولات دامی به انسان منتقل می‎شود.

وی ادامه داد: از آنجایی که سلسله، شهرستانی دامپرور است، این بیماری نیز در سطح آن از شیوع بیشتری دارد.

این متخصص بیماری‎های داخلی در مورد علائم این بیماری، گفت: این بیماری در ابتدا به صورت خفیف و سپس به صورت دردهای مفصلی مزمن که مریض را زمین‎گیر می‎کند، خود را نشان می‎دهد.

یوسفوند تصریح‌کرد: اگر این بیماری فورا درمان نشود منجر به ایجاد مشکلات مفصلی شدید در فرد بیمار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تنها پیشگیری‎های پزشکی کافی نیست و باید دامپزشکی استان و شهرستان با شناسایی، قرنطینه و درمان دام‎های مبتلا در این زمینه کمک کنند تا به تبع آن، کل استان نیز درگیر این بیماری نشود.

وی تأکید کرد: باید رسانه‎های عمومی و خصوصا صدا‎و‎سیما در ارتباط با این بیماری و راه‎های مقابله با آن برنامه‎های بیشتری را تدارک دهند و آگاه‎سازی بیشتری را در مردم ایجاد کنند.

منبع: ایسنا