به رغم اینکه قرار بود با برگزاری همایش وحدت اصلاح طلبان پالس های وحدت این جریان به رسانه ها مخابره شود اما این همایش و حواشی بعد از آن نمایانگر ...
به رغم اینکه قرار بود با برگزاری همایش وحدت اصلاح طلبان پالس های وحدت این جریان به رسانه ها مخابره شود اما این همایش و حواشی بعد از آن نمایانگر عمق و ریشه دار بودن اختلافات این روزهای اصلاح طلبان و دولتی ها می باشد.
به گزارش رجانیوز، روزنامه شرق روز یکشنبه 28 دی 92 در گفتگو با دوتن از فعالان فتنه 88 به نام های علی تاجرنیا و فیض الله عرب سرخی روایت های تازه ای از وضع موجود میان اصلاح طلبان و عدم تمایل عده ای از آنها برای وحدت را منتشر کرده است.
بر پایه این گزارش، تاجر نیا عضو شورای مرکزی جبهه منحله مشارکت ایران اسلامی میگوید: «ما وقتی از آقای روحانی حمایت میکنیم، برای چه حمایت میکنیم؟ بخشی از آن به علت فضای عمومی جامعه است و بخش دیگر اینکه چون ما خودمان نمیتوانیم نامزد معرفی کنیم عملا از ایشان حمایت کردیم.»
این سخنان تاجر نیا در حالی است که به نظر می رسد با گذشت بیش از یک سال و نیم از انتخابات ریاست جمهوری 92 و حمایت اصلاح طلبان از روحانی، وعده های رییس جمهور مبنی بر حل صد روزه مشکلات اقتصادی و … برآورده نشده است و از طرف دیگر بروز برخی مشکلات جدید در کشور، اصلاح طلبان را وادار نموده که حمایت خود از حسن روحانی را اقدامی از روی ناچاری معرفی نمایند.
این نماینده مجلس ششم با اشاره به این که حزب «اعتدال و توسعه» (اصلی ترین حزب نزدیک به روحانی) به علت نداشتن انسجام، پیروزی در انتخابات 92 را مدیون حمایت اصلاحات است، اضافه میکند: «آقای روحانی در تهران رای بسیار بالایی آورد اما چرا بخش عمده آن به پای فهرست اصلاحطلبها نوشته نشد؟ چون این مجموعه انسجام درستی نداشت حزب اعتدال توسعه و مجموعه نزدیک به رییسجمهوری که فهرستی نداشتند.»
در بخش دیگری از این میزگرد نیز فیض الله عرب سرخی عضو شورای مرکزی سازمان منحله مجاهدین انقلاب اسلامی ایران با اظهار این که حمایت اصلاح طلبان از روحانی به علت چینش انتخابات و ناچاری آنها بوده است سعی در مبری دانستن اصلاح طلبان از عدم موفقیت روحانی میداند و میگوید:
«درباره انتخابات ٩٢ باید بگویم که اصلاحطلبان نه به علت اینکه آقای روحانی مدعی اصلاحطلبی بود به ایشان رای دادند، بلکه فکر کردند که در بین وضعیتهای متصور، این گزینه دارای مطلوبیت بیشتری است، و بر این مبنا رفتار اصلاحطلبان را در انتخابات ٩٢ میتوان درست دانست.»
در بخش دیگری از این گفتگو تاجرنیا ضمن اشاره به ادامه دار بودن اختلاف میان اصلاح طلبان اظهار می دارد: «الان شورای هماهنگی اصلاحات آینه تمامنمای اصلاحطلبان نیست برای همین است که شورای مشورتی در موازات آن تشکیل میشود.»
تاجر نیا از اختلاف دیگری که در میان اصلاح طلبان است پرده برداری میکند و میگوید: «افراد قبل از رشد و بالندگی وارد یک تشکیلات میشوند، هرجا حس کردند فضا به مذاقشان خوش نیست منشعب میشوند، یک گروه دیگر تشکیل میدهند تا خودشان در راس آن قرار گیرند. بعد تازه این احزاب جداگانه غیرهمگن با آدمهای غیرهماندازه با ظرفیت و سلایق متفاوت را وارد یک جبهه میکنیم.»
از سوی دیگر تاجرنیا ضمن انتقاد به عده ای از اصلاح طلبان تاکید می کند: «بخشی از افراد دوست دارند که در آن جمع خودشان را حفظ کنند. کدخدای ده ١٠خانواریبودن از نظر برخی بهتر از این است که در یک شهر ١٠میلیونی شهروند عادی باشیم. »
در مجموع به نظر می رسد اختلافات اصلاح طلبان و دولت یازدهم تا جایی عمق یافته که با برگزاری همایش های صوری نیز نمی توان آن را مخفی نگاه داشت چنانکه محمد رضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان نیز پنج شنبه هفته گذشته در همایش وحدت اصلاحات گفت: «در جلسات شورای مشورتی خاتمی شرکت نمیکنم، ما خودمان شورای مشورتی داریم»
