- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

امیرعلی و فاطمه بیشترین اسم‌های انتخابی مردم دلفان

به گزارش سلام دلفان، علی حیدر علی پور، رئیس اداره ثبت احوال شهرستان دلفان در گفتگو با خبرنگار دلفان امروز [1]اظهار کرد: در 9 ماهه سال جاری 2 هزار و726 واقعه ولادت در شهرستان دلفان به ثبت رسیده است.

وی گفت: در نام گزینی برای پسران، مردم دلفان نام امیر علی را 77 مورد و نام محمد طاها را 74 مورد به کار برده اند.

علی پور افزود: حسین با 68 مورد، امیر حسین با 63مورد و محمد با 44 مورد از دیگر مواردی است که در نام گزینی برای فرزندان پسر مورد توجه مردم دلفان قرار گرفته است.

وی بیان کرد: بیشترین فراوانی پنج نام دختران نیز به ترتیب  فاطمه با 122 مورد، یسنا با 48 مورد، زهرا با 47 مورد، اسرا با 45 مورد و فاطیما با 42 مورد بوده است.

رئیس اداره ثبت احوال شهرستان دلفان با اشاره به  نسبت جنسی ولادت های ثبت شده در شهرستان، ابراز کرد: از مجموع ولادت های ثبت شده1379 مورد پسر و 1302 مورد دختر بوده است که در مقایسه با 9 ماهه سال 92 نرخ رشد موالید  7/1 می باشد.

وی، خاطرنشان کرد: در 9 ماهه سال 93 شاخص ولادت در مهلت قانونی جهت  ثبت تا یک سال پس از وقوع برابر با 99.4 درصد می باشد که از هدف سازمان که 45/98 درصد می باشد بالاتر است.