در گرامیداشت دهه مبارک فجر جشنواره غذاهای سالم روز یک شنبه در مدرسه ابتدایی دخترانه توحید دو در نورآباد دلفان برگزار شد.

دبیر این جشنواره گفت : در این جشنواره دانش آموزان و برخی اولیاء آنان به طور عملی اقدام به پخت غذاهای محلی کردن و نحو پخت این غذاها و اهمیت آن را به دانش آموزان نشان دادند.
ˈسیده طاهره سهرابیˈ افزود: بیش از 50 نفر از دانش آموزان در قالب گروههای مختلف اقدام به پخت غذاهایی مانند ترخینه ، آش رشته، آبگوشت ، دندان رو و کشکینه که از غذاهای محلی شهرستان دلفان است پرداختند.
وی بیان داشت : دانش آموزان در این جشنواره اقدام به پخت نان محلی و همچنین چنگال (نان سرخ در حیوان محلی) به عنوان پیش غذا کردند.
در این جشنواره دانش آموزان با اشکال زیبایی اقدام به تزیین غذاهای خود و سفره آرایی کرده بودند که بسیار مورد توجه حاضران قرار گرفت .
منبع: ایرنا
