- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

خیابان های دلفان محل جولان دست فروشان، تدبیر مسئولین جواب می دهد؟+عکس

به گزارش سلام دلفان ، سد معبر یکی از مشکلات اصلی شهرها محسوب می‌شود و شهر ما نیز از این معضل بی‌نصیب نمانده است و چهره این شهر را نازیبا کرده است.

طرح‌هایی که تاکنون شهرداری برای ساماندهی مغازه ها و دست فروشان اجرا کرده در اکثر مواقع ناموفق بوده و همچنان این معضل بلای جان زیبایی بصری این شهر محسوب می‌شود.

مغازه‌های میوه فروشی، لوازم خانگی، دست فروشان و… پیاده رو را به عنوان ملک شخصی خود می‌دانند و اجناس خود را در کنار پیاده رو قرار می‌دهند.DSC00407

مصدود شدن پیاده روها با عرض کم تردد را برای شهروندان دچار مشکل کرده که گاهی اوقات شهروندان مجبور می‌شوند، برای اینکه لباس‌شان به اجناس چیده شده در پیاده رو گیر نکند و پاره نشود از کنار خیابان عبور کنند.


DSC00494 [1]

با نزدیک شدن به ایام نوروز دست فروشان نیز اقدام به فروش اجناس خود در پیاده رو می‌نمایند که این هم یکی دیگر از موارد سد معبر در شهر محسوب می‌شود.

به غیر از دست فروشان و مغازه داران خودروهای بار فروش در حاشیه خیابان‌های اصلی خصوصا پرترددترین میدان شهر یعنی میدان امام (ره) اقدام به فروش میوه و تره بار، لباس، کفش،گل و گلدان و… می‌کنند.

این خودروها برای اینکه اجناس شان بیشتر به چشم بیایید در میدان امام (ره) به صورت مایل پارک کرده و بار خود را در کنار ماشین روی زمین می‌چینند و اقدام به فروش می‌نمایند و رانندگانی که از این میدان تردد می‌نمایند برای دیدن بار این خودروها مجبور می‌شوند، نگاه خود را از مسیر اصلی به کنار خیابان منحرف کنند که این مسئله نیز به نوعی خطرناک است و از طرفی دیگر ایستادن این خودروها در کنار خیابان و تجمع افراد برای خرید علاوه بر مشکل ترافیکی و سد معبر خطراتی را برای خریداران و وسایل نقلیه پارک شده ایجاد می‌کند.

حال با نزدیک شدن به ایام نوروز و ازدحام و شلوغی که هر ساله در روزهای پایانی سال شا هد آن هستیم انتظار داریم برخورد و تدبیر لازم از سوی متولیان امر در نظر گرفته شود تا عملاً شاهد برخی مشکلات در این زمینه نباشیم .DSC004741DSC00510

DSC004331