- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

کشف 5 تن برنج فاسد در دلفان !

به گزارش سلام دلفان، کوروش ساکی در جلسه ستاد تسهیلات نوروزی استان لرستان اظهار داشت: از اول اسفند ماه تا امروز در بازرسی‌ها و نظارت‌هایی که انجام شده در مجموع 125 تن برنج تاریخ مصرف گذشته و فاسد در استان کشف و ضبط شده است که از شهرستان‌های خرم‌آباد و دورود هر کدام 60 تن و شهرستان نورآباد نیز 5 تن کشف و ضبط شد.
ساکی یادآور شد: نظارت‌ها و بازرسی‌های ما همچنان ادامه دارد و در حال حاضر نسبت به 500 تن برنج دیگر مشکوک هستیم که آنها را طی چند روز آینده تعیین تکلیف می‌کنیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: به منظور خدمت‌رسانی هر چه بهتر به هموطنان عزیز در استان لرستان 28 پایگاه اورژانس بین جاده‌ای و 18 پایگاه اورژانس شهری همچنین در کنار آنها یک اتوبوس اورژانس و بالگرد اورژانس آماده خدمت‌رسانی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در روز 27 اسفند هشت پایگاه سلامت را در سطح استان افتتاح می‌کنیم و در بحث بیمارستان‌ها نیز تمام 15 بیمارستان موجود در استان در ایام نوروز آماده خدمت‌رسانی هستند.