- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

در همایش ها نباید از خطوط قرمز نظام گذشت/ مسئولین ارشد استان پاسخگو باشند

به گزارش سلام دلفان، حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر هاشمی نژاد در گفت و گو با سلام دلفان، با اشاره به اتفاقات رخ داده شده در همایش اصلاح طلبان لرستان اظهار داشت:
بر اساس قانون برگزاری همایش برای تمام گروه ها ، احزاب و تشکل ها آزاد است و منع قانونی ندارد، اما نباید در این همایش ها از خطوط قرمز نظام عبور کرد و به قانون اساسی جمهوری اسلامی جسارت کرد.

وی با اشاره به هتاکی برخی سخنرانان در این همایش تصریح کرد: نکته قابل توجه این همایش حضور اشخاصی بودند که عنوان سخنران دعوت شده بودند، اشخاصی که سابقه اهانت به علما و بزرگان نظام را در کارنامه سیاه شان دارند، مسئولین استانی باید پاسخگو باشند حضور شخصی که صراحتاً به قانون اساسی جمهوری اسلامی و سازمان های نظام اسلامی هتاکی می کند چه توجیهی دارد، چرا باید اجازه داده شود به شورای نگهبان که مشروعیت همه مسئولین از آن است جسارت شود و لرستان به مکان امنی برای فتنه گران تبدیل شود .

حجت الاسلام ولمسلمین هاشمی نژاد در رابطه با شرکت مسئولان استانی در این همایش تصریح کرد:
شاید سخن برخی از مسئولین شرکت کننده در این همایش این باشد که ما اطلاع نداشته ایم قرار است چه سخنانی گفته شود، اما مسئولین وقتی شنیدند که از خطوط قرمز نظام عبور شده است باید تذکر می دادند یا با ترک جلسه مخالفت خود را نشان می دادند، نمی شود بر سر سفره نظام نشست و با حضور در جلساتی که کج دهنی به نظام است مهر تائیدی زد بر بر این هتاکی ها و بی حرمتی های صورت گرفته و در پیش گرفتن سیاست یک بام و دو هوا .

انشاء الله که مسئولین تدبیری بیاندیشند و اعلام موضع کنند تا مردم قضاوت کنند.

 

لازم به ذکر است همایش اصلاح طلبان و کارگزاران لرستان تحت عنوان «همدلی و همزبانی کلید سازندگی»  ۱۸ اردیبهشت ماه جاری با حضور مدیران دولتی استان و اصلاح طلبان و عدم استقبال مردم برگزار شد که  حسین مرعشی فتنه گر سال ۸۸ و سید عیسی موسوی نژاد نماینده تندرو خرم آباد در مجلس ششم سخنرانان این مراسم بودند./علی سبزی

برای مشاهده متن کامل این همایش اینجا [1]کلیک کنید.