- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

شهرک صنوف آلاینده در نورآباد احداث می شود

81007285-5442541 [1]به گزارش سلام دلفان، علی باقری در گفت و گو با ایرنا افزود: این شهرک با مشارکت بخش خصوصی و درزمینی بمساحت 30 هکتار در منطقه الفت آباد نورآباد ساخته می شود .

به گفته وی ، بخش خصوصی برای ساخت این شهرک هزار و 200 میلیارد ریال سرمایه گذاری می کنند .

باقری بیان داشت : استعلام این طرح و مجوزهای این شهرک اخذ شده و تنها موافقت کارگروه شهرسازی استان باقی مانده است .

فرماندار شهرستان دلفان خاطر نشان کرد : در این شهرک هزار واحد احداث و دارای دو سالن و رستوران خواهد بود که بابهره برداری از آنان کلیه مشاغل مزاحم و آلاینده از سطح شهر نورآباد جمع آوری و به این مکان منتقل می شوند .

باقری ، اشتغال زایی شهرک را 300 نفر اعلام کرد و بیان داشت : احداث این شهرک یکی از نیازهای شهری نورآباد است که نقش مهمی در بهداشت محیط زیست و دسترسی آسان مردم به مشاغل آلاینده خواهد داشت .731123 [2]

به گفته وی، اجرای این طرح می تواند نقش مهمی در مبلمان شهری نوراباد و حل مشکل وجود صنوف آلاینده در سطح شهر داشته باشد .