- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

تحت هر شرایطی باید از عزت و سربلندی ملت ایران دفاع کرد وتسلیم زیاده خواهی های ظالمانه مستکبران نشد

به گزارش سلام دلفان، این روزها فضای کشور تحت تاثیر عطر بهشتی ۱۷۵ شهید غواصی و خط شکنی است که پس از سال ها دوری از خانه به آغوش میهن بازگشته اند و جنب و جوشی وصف ناپذیر را در جامعه به راه انداخته اند. در این میان شخصیت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی خود را از این قافله جدا ندانسته و هر یک با پیامی نظر خود را بیان کردند.3278216_472 [1]

علی چراغیان معاون اسبق استانداری لرستان با بیان دلنوشته ای به مقام شاخص این شهدا ابراز احساس نمود و نظر خود را پیرامون پیام این شهدا به مذاکره کنندگان هسته ای اعلام کرد.

باصلوات بر روح همه شهدای عزیز اسلام مخصوصاً شهدای غواص و خط شکن که فداکاری آنها یاد آور حضرت عباس(ع) در کربلاست، پیام این شهیدان عزیز این است که تحت هر شرایطی باید از عزت و سربلندی ملت ایران دفاع کرد وتسلیم زیاده خواهی های ظالمانه مستکبران نشد.

امید است راه عزت و سربلندی ایران که امام شهیدان آن را ترسیم کرده و عملاً پیمودند و مقام معظم رهبری عزتمندانه و حکیمانه بر آن تاکید دارند همچنان در همه صحنه ها استمرار یابد، زیرا هیچ جیز نمی تواند بهای از دست دادن این عزت باشد.