به گزارش سلام دلفان به نقل از صدای رسا، بر اساس اطلاعات بدست آمده از منابع آگاه پدر خانواده به دلیل عدم توان مالی برای مداوای فرزندش اقدام به خودکشی دسته جمعی می کند .
بر اساس این گزارش فرزند خردسال این خانواده با بیماری دست و پنجه می زده است و پدر خانواده وی را برای مداوا به تهران می برد اما پزشکان در پایتخت از هزینه بالای مداوای فرزند خبر می دهنددر حالی که پدر خانواده به دلیل فقر توان پذیرش این هزینه را ندارد .
بر اساس شنیده ها هزینه های درمان فرزندش فراتر از توان مالی مرد کوهدشتی است از این رو وی در بازگشت از تهران اقدام به تیر اندازی به همسر و فرزندش می کند و جنون ادامه حیات بدون فرزند باعث می شود تا همسر و فرزندش را به قتل برساند.
در تماس با نیروی انتظامی خودکشی دسته جمعی این خانواده تأیید شد اما علت خودکشی در دست اقدام است .
لازم به ذکر است استان لرستان دارای بالاترین آمار بیکاری در کشور است و شهرستان کوهدشت بیشترین آمار بیکاری استان را به خود اختصاص می دهد .
نبود اشتغال ، فقر مالی و … باعث شده است که اتفاقاتی از این دست در این شهرستان رخ دهد .
این در حالی است که مرکز آمار اخیراً در آخرین آمار ارائه شده لرستان را با چند پله صعود به رده های میانی جدول بیکاری رساند؛ اما این آمارتنها روی کاغذ بوده و با واقعیت استان لرستان تفاوتی فاحش دارد که تبعات ناشی از بیکاری و فقر در میان خوش خیالی مسوولان و متولیان تصمیم گیر همچنان حادثه آفرین است .
در حالی که استانهای برخوردار همچنان در نعمت غوطه ورند اهالی خطه لرستان با فقر، مرگ بازی می کنند.
