- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

آغاز عملیات اجرایی احداث تونل در مسیر الشتر به بروجرد

سلام دلفان – فلاح‌نژاد فرماندار سلسله با بیان اینکه طول مسیر جاده الشتر به بروجرد 80 کیلومتر است گفت: در کیلومتر 19 این مسیر، تونلی به مسافت 2 هزار و 80 متر حفر خواهد شد.

وی افزود: از سه ماه پیش قرارداد احداث و حفر این تونل با پیمانکار منعقد شده است.

فرماندار سلسله تصریح کرد: خوشبختانه عملیات اجرایی تونل مذکور از مدتی پیش شروع به کار شده است و امیدواریم در کمترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

*کاهش مدت‌زمان سفر به نصف

«امیری»، مدیر راه و شهرسازی سلسله نیز در ارتباط با شروع بکار احداث تونل الشتر به بروجرد گفت: با بهره‌برداری از تونل الشتر به بروجرد، علاوه بر کاهش زمان سفر از 2 ساعت به یک ساعت و کاهش طول مسیر به مقدار 9 کیلومتر، ایمنی تردد و کاهش هزینه‌های نگهداری در محور جدید را خواهیم داشت.

لازم به ذکر است که برای ایجاد تونل الشتر به بروجرد، 41 میلیارد تومان اعتبار از ردیف ملی مصوب شده است که در صورت تخصیص، ظرف مدت 36 ماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

منبع: لرسو