- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

کسی که می خواهد قانون گذار شود باید پایبند به قانون باشد/ زمانی تبلیغ انجام می دهم که قانون اجازه داده باشد/ اصولگرا هستم و اجماع را یک حُسن می دانم اما نه در شرایط فعلی

 به گزارش سلام دلفان، بهروز خیری چراغ با حضور در فرمانداری دلفان پس از ثبت نام در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان دلفان به سوالات خبرنگار پاسخ داد که متن مصاحبه خبری در ذیل می آید:

DSC02468

ضمن معرفی خود سوابق اجرایی که تاکنون داشته اید را بیان بفرمایید:

اینجانب بهروز خیری چراغ هستم متولد سال 1359 اهل روستای چراغ از توابع شهرستان دلفان، بنده در سطح دانشگاهب دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و در سطح تحصیلات حوزوی از سال 1375 تا کنون در حوزه علمیه قم مشغول تحصیل می باشم.

با توجه به اینکه شما کمتر در منطقه بوده اید و سایر کاندیداها از مدت ها قبل در بین مردم حضور داشته اند فکر نمی کنید کمی دیر به عرصه انتخابات وارد شده اید؟

بنده زمانی تبلیغ انجام می دهم که قانون اجازه داده باشد و معتقدم کسی که باید قانون گذار باشد باید پایبند به قانون هم باشد. معتقدم تبلیغ چهره به چهره که مقام معظم رهبری به آن اشاره دارند نه تنها در عرصه انتخابات بلکه در زندگی شخصی بهترین گزینه است و در مورد اینکه بیان کردید دیر به عرصه انتخابات وارد شدم باید عرض کنم ما مأمور به نتیجه نیستیم بلکه اعلام امادگی کرده ام بنده هم می توانم در این عرصه حضور پیدا کنم و آنچه نتیجه شود امری است که به دست خداست.

خداوند می فرماید من وحی کردم به موسی (ع) شبانه مومنین و طرفدارانت را از شهر خارج کن و در این امر هیچ اندیشه ای نکن چون امر خداست. وقتی که انسان به این نتیجه رسید که می تواند کاری انجام بدهد نباید شکی به دل بیاورد که وارد عرصه شود یانه، ضمن اینکه ممکن است کاندیدا هایی که قطعاً از ما هم بهترند روستاها را سرکشی کنند . منتها بنده در حد توانم این کار را انجام خواهم داد.

بفرمایید که چه میزان با مشکلات منطقه آشنایی دارید و برنامه هایتان برای حل مشکلات شهرستان های سلسله و دلفان چیست؟

انشالله در زمانی که تبلیغات قانونی شروع شد برنامه هایم را ارائه خواهم داد

لطفاً درباره جناح سیاسی خود بگویید:

بنده اصولگرا هستم و مطیع مقام معظم رهبری و به این هم اعتقاد قلبی دارم. با توجه به اینکه شهرستان های دلفان و سلسله صاحب یک کرسی در مجلس هستند نظر خود را در مورد اجماع بین داوطلبین در یک شهرستان و اجماع درون حزبی بیان بفرمایید:

بنده به فضل خدا سعی می کنم تا اخرین روز رای گیری در صحنه باشم . اجماع فی نفسه یک حُسن است، یعنی در اجماع انسان به چیزهایی می رسد که ممکن است در حالت عادی به آنها دست نیابد اما در بعد سیاسی متاسفانه فکر می کنم در اینجا کارساز نباشد چون هر کاندیدایی دارد حرف خودش را میزند.
تلگرام سلام دلفان [1]