علی پورعلی مطلق دبیر ستاد انتخابات کشور در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه روند تأیید صلاحیت ها به اتمام رسیده است، اظهار کرد: از فردا هفت روز روند هیات های نظارت انتخابات در موضوع تأیید صلاحیت ها به پایان می رسد.
وی افزود: نامزدهای انتخاباتی 20 روز فرصت دارند نسبت به روند تأیید صلاحیت های خود اعتراض کنند که این موضوع طبق قانون در یک فرصت سه روزه و همچنین طبق ماده واحده مجمع تشخیص مصلحت نظام در یک فرصت هفت روزه نیز وجود خواهد داشت.
دبیر ستاد انتخابات کشور خاطر نشان کرد: در راستای برگزاری فرآیند انتخابات مجلس تعرفه ها از سوی ستاد انتخابات کشور چاپ شده و مهرها و صندوق های اخذ رای نیز با توجه به نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات آماده شده اند.
پورعلی مطلق تأکید کرد: در مجموع در انتخابات مجلس شورای اسلامی 498 نفر انصراف و 810 نفر رد صلاحیت شده اند که این موضوع طبق برآوردهای ما نسبت به دوره های گذشته امری عادی و طبیعی بوده است.
وی اظهار کرد: طبق برآوردهای آماری ما در بحث انصراف نامزدها استان اصفهان با 75 نفر، استان تهران با 50 نفر و استان فارس با 45 نفر بیشترین آمار انصراف از انتخابات مجلس دهم را به خود اختصاص دادند.
پورعلی مطلق در پایان تصریح کرد: در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز از 801 نفری که ثبت نام کرده اند 23 نفر انصراف دادند که استان تهران با 7 نفر و استان کردستان با 3 نفر بیشترین آمار را به خود اختصاص دادند.
