- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

حاتم‌بخشی عابربانک کار دست بانکی‌ها داد

عابربانک حاتم‌بخشی عابربانک کار دست بانکی‌ها داد [1]

به گزارشسلام دلفان به نقل از کیهان، فردی با مراجعه به عابربانک دربیرجند با وجود 180هزار تومان موجودی توانست 200 هزار تومان وجه نقد دریافت کند.
وی که از این موضوع متعجب شده بود به دریافت مبلغ از عابربانک ادامه داد تا مبلغ دریافتی‌اش از این عابربانک به ده میلیون و 500 هزار تومان رسید.
این مشتری بانک مبلغ دریافتی را به منزل منتقل کرده و پس از عکس گرفتن از پول‌ها به نشانه کنایه به مسئولان بانک، به آنها اطلاع داده که چنین اتفاقی برای وی افتاده است.
پس از این حادثه کارکنان بانک بلافاصله به منزل صاحب حساب رفته و مبلغ را از وی پس گرفتند. یک منبع نزدیک به یکی از مسئولان ارشد این بانک در استان ضمن تایید تلویحی این خبر گفت: کارتی که این مبلغ از آن برداشته شده متعلق به بانک دیگری بوده است.
روابط عمومی بانک صادرکننده کارت هم ضمن اعلام بی‌اطلاعی از این اتفاق گفت: در صورت بروز چنین خطایی، ایراد متوجه عابربانک است نه بانک صادرکننده کارت.