- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

بازديد استاندار و معاون سياسي-امنيتي استانداري از شهرستان دلفان

به گزارش سلام دلفان به نقل از روابط عمومي فرمانداري شهرستان دلفان مهندس بازوند استاندار و مهندس شاهرخي معاونت سياسي ،امنيتي واجتماعي استانداري از شهرستان دلفان بازديد نمودند و در ادامه نشست اعضاي شوراي تامين شهرستان باحضور استاندار و هيات همراه برگزارگرديد.photo_2016-02-24_12-05-45

دراين مراسم بازوند استاندار در ابتدا با اشاره به برگزاري انتخابات هفتم اسفند از روند اقدامات صورت گرفته در حوزه شهرستان درخصوص برگزاري انتخابات ابراز رضايت و از فرماندار و اعضاي شوراي تامين شهرستان به خاطر اقدامات صورت گرفته تقدير نمود.

استاندار درادامه افزود: با توجه به گذشت ۳۷سال از پيروزي انقلاب اسلامي شاهد حضور بيش از پيش مردم در تمامي صحنه هاي انقلاب هستيم و مردم با حضور گسترده خود در راهپيمايي ۲۲بهمن با آرمان هاي امام راحل وشهدا تجديد ميثاق نمودند و همچنين با حضور خود در هفتم اسفند در پاي صندوق هاي راي اين تجديد ميثاق را امضاء خواهندكرد .

وي افزود حضور گسترده مردم درانتخابات تهديدها را به فرصت تبديل خواهد كرد و آنچه كه در انتخابات مهم است سلامت انتخابات و مشاركت حداكثري است و آن زماني حاصل مي شود كه قانونگرايي و قانون مداري و توجه به حق الناس بودن راي مردم مبنا ومعيار قرارگيرد.

در ادامه طولابي فرماندار دلفان ضمن خير مقدم به استاندار و هيات همراه طي سخناني گزارشي از اقدامات صورت گرفته در روند برگزاري انتخابات را درحوزه شهرستان ارائه نمودند.

طولابی افزود: در آغاز شروع ثبت نام از داوطلبان، ۳۶ نفر ثبت نام نموده و از اين تعداد ۱۶ نفر در حال حاضر در صحنه انتخابات حضور دارند كه ۸ نفر متعلق به شهرستان دلفان و ۸ نفر ديگر نيز شهرستان سلسله و تعداد ۵ نفر نيز تاكنون انصراف داده اند.

وي افزودک با تلاش اعضاي شوراي اداري و شوراي تامين شهرستان بستر مناسب در همه حوزه ها اعم از تداركاتي،پشتيباني و امنيتي فراهم شده و تاكنون تعداد ۱۲ جلسه شوراي تامين و ۵ جلسه كميته امنيتي انتخابات در اين راستا تشكيل گرديده است. جلسات متعدد توجيهي و همچنين جلسه مشترك شوراي تامين دو شهرستان با حضور امام جمعه،هيات بازرسي،هيات نظارت و كانديداها و همچنين جلسه توجيهي با مسئولين ستادها ،اصحاب رسانه،مديران شبكه هاي اجتماعي كه مجموعه اين جلسات و تلاش ها موجب آرام بودن بستر و فراهم شدن مقدمات كار بر مبناي قانون و مقررات گرديده و به لطف خداوند متعال تاكنون مشكل خاصي در اين زمينه نداشته ايم و اين آرام بودن فضا مديون تلاش استاندار محترم و معاون سياسي مي باشد.

وی در ادامه اظهار داشت: تمهيدات لازم درخصوص جلوگيري از تخريب و افترا و همچنين تبليغات خارج از قوانين و مقررات انديشيده شد و آرامش فضاي انتخاباتي حاصل نتيجه و تلاش دست اندركاران انتخابات و اعضاي شوراي تامين مي باشد و اميدواريم با كمك استاندار و معاونت محترم سياسي،امنيتي و اجتماعي استانداري شاهد برگزاري انتخاباتي سالم و با حضور حداكثري مردم برابر با نظر مقام معظم رهبري و سياست دولت تدبير و اميد باشيم.

در ادامه اين جلسه اعضاي شوراي تامين شهرستان گزارشي از روند برگزاري و اقدامات صورت گرفته در حوزه كاري خود را ارائه نمودند.photo_2016-02-24_12-05-36

photo_2016-02-24_12-05-41

تلگرام سلام دلفان [1]