به گزارش سلام دلفان؛ علی رستمیان در سخنرانی دربین صلاتین نماز جمعه این هفته نورآباد( 20 فروردین 95) ضمن تشکر از مردم دلفان که با حضور دشمن شکن خود در انتخابات مجلس انتخاباتی پرشور را رقم زدند اظهار داشت: عوامل اجرائی، نظارت و شورای تامین که دربحث تامین امنیت انتخابات نهایت بزرگواری را به خرج دادند و انتخاباتی بدون حاشیه و بدون هیچ اعتراضی رقم زدند و در تاریخ شهرستان های ما ماندگار شد.
بنده در قبال تعهداتی که به مردم داده ام از یک روز پس از انتخابات به استقبال کار و رفع مشکلات مردم رفتم، در حالیکه کار رسمی من از 10 خرداد شروع می شد.
مهمترین تعهد من بحث اشتغال فرزندان مردم بود که امام جمعه محترم شهرستان دلفان نیز به گوشه ای از آنها اشاره نمودند، بحث شهرک علیمیرزائی بعنوان گزینه ای برای اشتغال، بلافاصله در دستور کار قرار گرفت و بیش از 7 جلسه با حضور استاندار محترم و مدیران کل ذیربط در این رابطه برگزار شد و قول های بسیار خوبی هم داده شد که ان شاءالله اگر بفراموشی سپرده نشود می شود به برون رفت از بیکاری شهرستان ما تا حدودی کمک کند.
بحث آبگرم شهرستان در دستور کار قرار گرفت که در جلسه با مدیران ذیربط و سرمایه گذار برگزار شد و امیدواریم بزودی به نتیجه برسد.
بحث گاوداری که حاج آقا هاشمی نژاد به آن اشاره کردند با معضلی روبه رو شده بود که با پیگیری ها و لطف استاندار اعتبار آن تامین شد و در روزهای گذشته پس از برگزاری جلسه در فرمانداری دلفان کار اجرایی آن آغاز شد.
در بحث سد تاج امیر که من تشکر می کنم از نمایندگان ادوار گذشته به خاطر پیگیری و آغاز عملیات اجرایی و جاده رسانی آن، اما شاهد بودیم که این طرح بایگانی شد و یکی از وعده های من به مردم خاوه همین بود که عرض کردم این طرح را از بایگانی خارج خواهم کرد و زحمات نمایندگان قبل را تکمیل خواهم کرد، در روز دوم بعد از انتخابات با استاندار صحبت کردیم و ایشان قول شرعی و اخلاقی دادند که این سد را به مردم نورآباد هدیه کنند، بلافاصله با مدیرعامل آبفای منطقه ای لرستان مذاکره کردیم و ایشان گفت استاندار به بنده گفته آقای سیف من به نماینده نورآباد قول داده ام هرجور شده این سد باید عملیاتی شود، امروز با افتخار عرض می کنم این سد را ما عملیاتی کردیم و با مجری طرح و پیمان کار قرارداد امضاء شد و سدی که یکی از آرزوهای ما بود دارد عملیاتی می شود، این طرح و این سد 1500 هکتار زمین دیم را آبی می کند و 7500 تن به راندمان محصولات کشاورزی ما می افزاید.
بنده تا کنون با 48 مدیر کل دراین مدت ملاقات داشته ام و توافق نامه هایی رد و بدل و به امضا رسیده است، در بحث بهداشت و درمان تحول بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود، سی تی اسکن با اعتبارد 5 میلیارد به شهرستان تخصیص داده شد، 2 اورژانس اورجینال که در در شهرهای دورود و کوهدشت وجود دارد بعد از درخواست ما از آقای ساکی سومین اورژانس اورجینال استان به نورآباد اختصاص می یابد و بیش از 7000 متر مربع خدمات درمانی در دلفان خواهیم داشت، 2 مرکز در مانگاه بخش خاوه و کاکاوند که تاکنون تا ساعت اداری فعالیت داشتنداز این به بعد شبانه روزی خواهد شد و همچنین تاسیس مرکز خدمات درمانی ایرانشهر.
در بحث فاضلاب شهری نورآباد در جلساتی که با مدیر عامل آبفای شهری داشتیم و با قول استادار تصفیه خانه و خروج فاضلاب شهری نورآباد حتماً به بهرداری می رسد.
در بحث راه روستایی مشکل راه روستایی 60 روستای مالرو از 120 روستا، امسال انشاالله حل خواهد شد.
دربحث برق رسانی در جلسه با مدیر کل برق استان، سال 95 سال خاتمه بی برقی در روستاهای ما اعلام شد، همچنین دو ایستگاه برق در کاکاوند و اتیوند و میربگ جنوبی برای تقویت برق احداث خواهد شد.
در بحث مخابرات، با حضور مدیر کل مخابرات استان در شهرستان امروز(جمعه) با جمع بندی از سفرهای روستایی در بحث قطع تلفن همراه و ثابت و اینترنت شهرستان مذاکراتی را داشته ایم که قول پیگیری داده اند.
در بحث دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد که در شرف تعطیلی بودند از تعطیلی آنها جلوگیری شد و امروز(جمعه) با حضور آقای ملکی مسئول دانشگاه آزاد استان جلساتی را جهت زفع مشکلات برگزار خواهیم کرد.
بنده در تعهداتی که دادم عرض کردم در طی 4 سال 20 سال سلسله و دلفان را جلو می برم که با واکنش هایی مواجه شد و حتی امام جمعه محترم فرمودندبا احتیاط بیشتری صحبت کنید، بنده نمیخواهم بگویم کاری تاکنون توسط نمایندگان و دولت ها انجام نشده است اما این همه توقع و حق ما نبوده است، خطوط قرمز ما به مدیران کل این است که برای بنده پذیرفتنی نیست که یک غیر بومی بیاید و از ظرفیت های اشتغال شهرستان ما استفاده کند. نورآباد از اینکه حیاط خلوت مدیران باشد خارج شده است و بایستی ظرفیت های اشتغال شهرستان برای جوانان بومی باشد، متاسفانه شنیدیم که درمانگاه تامین اجتماعی 17 نفر را استخدام کرده که اکثر آنها غیر بومی است و در جلسه با مدیر کل عرض کردم که ما درمانگاه را با نیروی بومی می خواهیم و مقرر شد تمام نیروها آن در حد مقدورات از نیروهای بومی باشد. جدی باید باور کنند که یا استخدام در نورآباد در کار نخواهد بود یا بایستی جوانان مظلوم و بی حامی نورآباد استخدام شوند. ما شاهد بودیم که چندین بار امام جمعه محترم در این زمینه تذکر دادند.می خواهم به امام جمعه عرض کنم شما تریبونی در اینجا دارید و برادری در مجلس دارید که پشتوانه جدی شما در مجلس است.
ما ناسیونالیست نیستیم، مرکز فنی و حرفه ای ما ۲۷ نفر نیروی غیر بومی جذب کرد و چارت ما پر شد پس از مدتی همه انتقالی گرفتند و رفتند و الان کارمند نداریم، جهاد کشاورزی 70 نفر را استخدام کرده که نیامده رفتند، پس نباید نیروهای غیر بومی در اینجا استخدام شود و اگر هم قرار بر استخدام نیروی غیر بومی باشد اولویت با برادران ما شهرستان الشتر است نه خرم آباد و جاهای دیگر و برای ما بین الشتر و نورآباد هیچ فرقی نمی کند.
اما در مورد قولی که به مردم داده ایم نورآباد را از بحث چپ و راست باید خارج کنیم و همانگونه که در انتخابات گفتم و هجمه های زیادی هم به بنده شد چپ و راست و ایجاد چالش و فرصت سوزی به اسم چپ و راست را مخالف منویات مقام معظم رهبری می دانم که فرمودند: «جذب حداکثری و دفع حداقلی» این حرف های من افراطیون هر دو جناح را شاید ناراحت کند ، به هرحال در کوچه و بازار می شنویم که به ما فحش می دهند، اما بگذار بگویند، مگر بر سر پیغمبر(ص) هم خاکروبه نمی ریختند ولی سکوت می کردند.ما برای برون رفت شهرستان از مشکلات موجود، هم از متدینین اصولگرا نه وصولگرا و هم از متدینین اصلاح طلب نه شرارت طلب استفاده خواهیم کرد.
بنده قصد هیچ عزل و نصبی را در این برهه زمانی ندارم باید به همه مدیران فرصت بدهیم که در شش هفت ماه آینده خودشان را نشان دهند، من با سرعت 120 کیلومتر مشغوال فعالیتم و آنها با سرعت 80 کیلومتر فعالیت کنند، من در زمانی که در حوزه انتخابیه هستم 20 ساعت کار می کنم و از مدیران می خواهم 10 ساعت کارکنند، بنده که بالاترین رکن شهرستان از لحاظ اجرایی هستم خودم را کوچک و خادم مردم می دانم و مدیران هم باید مردم را اذیت نکنند و در خدمت مردم باشند و نباید خود را واکسینه بدانند، باید مطالبات رهبری عزیز را به طور جد دنبال کنیم.
من هیچ شخصی یا نماینده ای در شهرستان ندارم . وقتی حضرت عقیل خواسته ای بیش از خواسته دیگران از امیرالمومنین(ع) داشتند، حضرت آهن گداخته ای را به عقیل نزدیک کرد و فرمود میخواهی من در آتش جهنم گرفتار شوم؟
هر کس به اسم من به اداره ای مراجعه کرد و در خواست زیاده خواهی و ویژه خواهی داشت آن را به تابلو اعلانات بزنید تا خیالتان راحت شود که ما کسی را سفارش نکرده ایم و اگر کسی به من مراجعه کند و توصیه ای برای من بیاورد اگر کارش هم بخواهد درست شود کارش را می خوابانم.
ما در شهرستان 4 کارگروه تشکیل خواهیم داد، کارگروه بهداشت و درمان، کارگروه آب وخاک و کشاورزی، کارگروه فرهنگی و امور اجتماعی و کارگروه روستایی و اعضای آنها می توانند از طریق آقای فتحی که به عنوان رییس دفتر بنده در شهرستان معرفی می شود با بنده در ارتباط باشند و ما هم از آنها مشورت می گیرم.
در بحث جاده دوبانده خرم آباد به کرمانشاه ضمن تشکر از تلاش مسئولین گذشته قصد داریم با آهنگ تندتری کار را جلو ببریم، در بحث دامپزشکی در خواست دو ایستگاه قرنطینه را داشته ایم تا تلفات کمتری را شاهد باشیم، همچنین قول های زیادی از مدیران کل گرفته ایم که با توجه به توصیه جناب امام جمعه محترم، قدری با احتیاط سخن می گوییم کما اینکه در بحث اشتغال قول هایی گرفته ایم که در آینده نه چندان دور و هر 6 ماه یکبار به مردم عزیز اعلام خواهیم کرد.
در پایان هم از استاندار محترمت شکر می کنم و اعلام می کنم با دولت تا آنجایی که با مقام معظم رهبری هماهنگ و هم ساز است هماهنگ هستیم و حمایت می کنیم و مخالفت با دولت را در تضاد با منافع ملی و منویات رهبری عزیز می دانیم و از مردم می خواهیم به ما فرصت بدهند، ما آمده ایم حاشیه نداشته باشیم و برای مردم کار کنیم.
