به گزارش سلام دلفان، جعفر طولابی روز یکشنبه در جلسه آرد و نان شهرستان دلفان افزود: در قالب اجرای این طرح عملکرد خبازان و تعداد آنان مورد بررسی قرار می گیرد و بر اساس یک سری شاخص ها سهمیه آرد میان آنان توزیع می شود.
به گفته وی ، این طرح توسط اتحادیه خبازان و با همکاری فرمانداری و ادارات صنعت ، معدن و تجارت ، غله و تعزیرات حکومتی شهرستان دلفان به اجرا در خواهد آمد .
وی . بر فعال شدن نظارت دستگاههای متولی بر عملکرد خبازان شهرستان دلفان تاکید کرد و گفت : مجوز 30 خبازی جدید در این شهرستان صادر شده است اما هیچ گونه فعالیتی ندارند لذا بایستی تکلیف آنان مشخص شود .
فرماندار شهرستان دلفان ، از اداره تعاون روستایی این شهرستان خواست در توزیع آرد خانه پزی روستاهای این شهرستان نظارت بیشتری داشته باشد اظهار داشت : اداره تعاون روستایی بایستی آرد روستاها را با همکاری بخشداران و دهیاران توزیع نماید و در اجرای این طرح پاسخگوی عملکرد خود باشد .
طولابی ، با ناکافی بودن سهمیه آرد خبازی روستاهای شهرستان دلفان بیان داشت : سهمیه ماهانه آرد خانه پزی شهرستان دلفان توسط اداره تعاون روستایی 185 تن و اداره امور عشایر 52 تن در ماه است که به هیچ وجه نمی تواند پاسخگوی نیاز روستاییان باشد.
در شهرستان دلفان 121 واحد خبازی وجود دارد که 80 خبازی در شهر و مابقی در روستاها هستند .
منبع: ایرنا
