- سلام دلفان | اخبار شهرستان دلفان| نخستین سایت خبری تحلیلی در دلفان - http://salamdelfan.ir -

موضوع زنان کارگر دلفانی در یک کمیسیون ویژه مورد بررسی قرار می گیرد/ اعطای تسهیلات به زنان کار

به گزارش سلام دلفان، جعفر طولابی  افزود: این کارگروه اقدامات لازم را برای شناسایی زنان کارگر، بی سرپرست و بدسرپرست انجام خواهد داد و با شناسایی آنان نسبت به توانمند سازی آنان و یا ساماندهی آنان اقدام لازم را انجام می دهد.
وی اظهار داشت: کمیته امداد و نهادهای حمایتی می توانند در این زمینه نقش آفرین باشند و با تخصیص تسهیلات 100 تا 150 میلیون ریالی برای زنان کارگر ، بدسرپرست و سرپرست خانوار شغل ایجاد نمایند تا مجبور به کارگری نشوند.
وی بیان داشت: امور پرورش مرغ بومی، صنایع دستی و گلیم بافی از جمله ظرفیت های است که می توان با پرداخت تسهیلات برای زنان سرپرست خانوار شغل ایجاد کرد.
طولابی یاد آورشد: در کارگروه ویژه زنان سرپرست خانوار موضوع با اولویت مورد بررسی قرار می گیرد تا با آموزش ، فرهنگ سازی و الگو سازی زمینه تشویق آنان رابرای ایجاد شغل فراهم نمائیم.
این گزارش حالی است که چندی پیش در رسانه های مجازی و شبکه های اجتماعی تصاویری از زنان کارگر کشاورزی منتشر شد که انتشار این موضوع بازتاب های فراوانی را به همراه داشت.

منبع: ایرنا