مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از اجرای طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار فرهنگی در این استان خبر داد.
به گزارش سلام دلفان ، گودرز کریمی فر پیش از ظهر دوشنبه به اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح ۱۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار فرهنگی شرکت می کنند.
وی با اشاره به ایکه زنان سرپرست خانوار مهمترین رکن زندگی در خانواده هستند، افزود: توانمندسازی این زنان علاوه بر تحکیم بنیان خانواده فرزندان را در برابر بسیاری از آسیب های اجتماعی محافظت خواهد کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اجرای طرح توانمندسازی زنان سپرست خانوار را موجب افزایش اعتماد به نفس آن ها و بهبود وضعیت اجتماعی این قشر آسیب پذیر دانست و بیان داشت: با توانمندسازی زنان سرپرست خانوار از طریق آموزش مهارت های زندگی، آموزش فرزند پروری مثبت و دیگر بسته های حمایتی، بستر مشارکت آن ها در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی تامین می شود.
کریمی فر به نقش ارزنده بانوان فرهنگی در پیشبرد اهداف کلان تعلیم تربیت اشاره کرد و گفت: بدون توجه به نقش ارزنده بانوان فرهنگی نمی توان زمینه تحقق شاخص های تعلیم و تربیت را فراهم آورد.
منبع : مهر

چقدر خوب ایشالله زودتر عملی شه