رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان از برگزاری مراسم احیای شب های قدر در 8 مسجد سطح شهر نورآباد و 120مسجد در روستاهای شهرستان دلفان خبر داد.
به گزارش سلام دلفان به نقل از دلفان امروزهمزمان با فرا رسیدن شبهای قدر و ایام ضربتخوردن و شهادت مولای متقیان علی(ع) مراسم احیاء شبهای نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان در شهرستان دلفان برگزار میگردد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان در گفتگو با خبرنگار دلفان امروز از برگزاری این مراسم معنوی در 8 مسجد سطح شهر نورآباد و 120 مسجد روستاهای شهرستان دلفان خبر داد.
موسوی از برگزاری مراسم زنجیرزنی به مناسبت شهادت مولای متقیان علی(ع) در روز سه شنبه ساعت 11 در خیابان امام(ره) شهر نورآباد خبر داد و گفت: بعداظهر همان روز و از ساعت 18 مراسم سینه زنی در همان مکان برگزار می گردد.
وی در ادامه اضافه کرد که با ابتکار این سازمان تمام هیئت های سطح شهر در قالب یک هیئت واحد در این مراسمات شرکت خواهند کرد.
