بسیاری خطای بی مورد آردا روی مارسلو در دقیقه ۸۹ را دلیل اصلی گل مساوی رئال در ال کلاسیکو می دانند؛ ولی آرایش دفاعی غلط بارسلونا در لحظه ارسال مودریچ نیز قابل تامل است.

چنانچه در تصویر فوق مشاهده می شود، در لحظه ارسال مودریچ، ۶ بازیکن رئال درون محوطه خود را برای زدن ضربه سر مهیا می کردند و در چنین شرایطی، معمولا از تیم دفاع کننده یعنی بارسا باید حداقل ۷ یا ۸ بازیکن درون محوطه جریمه حضور داشته باشند؛ اما تنها ۵ بازیکن بارسا یعنی پیکه، ماسکرانو، سرجی روبرتو، بوسکتس و ژوردی آلبا در محوطه جریمه حاضر بودند تا از خطر احتمالی جلوگیری کنند.
مسی اصلا در عکس دیده نمی شود و ۴ بازیکن بارسا(اینیستا، دنیس سوارز، آردا و لوئیس سوارز) بدون اینکه کمکی به خط دفاعی خود کنند، تنها نظاره گر هستند.
ثانیه ای بعد این راموس بود که روی ارسال دقیق مودریچ توانست گل تساوی رئال را به ثمر رسانده و نوکمپ را شوکه کند.
