سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 112871
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۵
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » ۹۰ درصد بازار گوشی‌های تلفن همراه در اختیار قاچاقچی‌هاست
Print This Post

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون ۹۰ درصد گردش مالی بازار موبایل در اختیار قاچاق است.

به گزارش سلام دلفان، رمضانعلی سبحانی‌فر اظهار داشت: هم اکنون ۹۰ درصد بازار گوشی تلفن همراه که حدود دو هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد در اختیار کالاهای قاچاق است.

وی ادامه داد: اکثر این گوشی‌های قاچاق از مبادی غیر رسمی وارد کشور می‌شوند و لذا خدمات مورد نیاز در حوزه پشتیبانی و تعمیرات نیز برای آنها انجام نمی‌شود.
عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم ورود برندهای تلفن همراه به داخل کشور، تأکید کرد: این شرکت‌ها باید در داخل کشور سرمایه‌گذاری داشته و نمایندگی ایجاد کنند تا فعالیت آنها وجهه قانونی داشته باشد اما با توجه به اینکه واحدهای تولیدکننده برای تولید در ایران رغبتی ندارند به ناچار باید رجیستری انجام شود.
سبحانی‌فر افزود: همچنین اجرای طرح باندلینگ نیز یکی از اقدامات بسیار مؤثر است که می‌تواند در این حوزه اثرگذار باشد.
وی تصریح کرد: اپراتورهایی که هم اکنون در کشور فعال هستند باید برای ترغیب مردم به خرید گوشی تلفن همراه با خط اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهند.
منبع: تسنیم

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار