رییس شورای اسلامی شهر نورآباد گفت : حل مشکلات شهری بدون همکاری مردم ، صاحب نظران و نخبگان امکان پذیر نیست.
به گفته ˈاحمدیانˈ بدون همکاری و استفاده از دیدگاههای علمی و منطقی نمی توان مشکلات شهری و اجتماعی را بر طرف ساخت .
رییس شورای اسلامی شهر نورآباد گفت: این شهر دارای مشکلاتی است که در گذشته از دید مسئولان شهری و حتی شورا ها مغفول و مسکوت مانده است .
وی تاکید کرد : بدون تردید اهالی محلات و ساکنان آنها از مشکلات ، نواقص و نیازهای محله و منطقه خود اطلاع کافی و وافی دارند و از همه ی انها انتظار همکاری مناسب ، متقابل و ارزنده و چاره ساز داریم تا بتوانیم با اشراف کامل به مسائل شهری و ترجیحات اجتماعی ، به طبقه بندی و اولویت بندی مسائل پرداخته تا نسبت به رفع آنان اقدام نمائیم .
وی یاد آورشد: در آینده ی نزدیک خطوط ارتباطی و پیامکی جهت ارتباط شهروندان با شورای شهر را اعلام می نماییم تا شهروندان نورآبادی بتوانند مشکلات و نابسامانی های محله ی خود را به شورا اطلاع دهند .
