بخشدار مرکزی نورآباد از صدور مجوز 11 دهیاری جدید در روستاهای بخش مرکزی شهرستان دلفان خبر داد .
به گزارش سلام دلفان ابوالقاسم خسروپور در گفت و گو با ایرنا گفت : با تاسیس این دهیاریها تعداد دهیاری های بخش مرکزی به 91 دهیاری رسید.
به گفته وی ، 30 روستای دیگر این بخش شرایط لازم را برای ایجاد دهیاری دارند و اظهار امیدواری کرد برای خدمات رسانی بیشتر به روستائیان مجوز تاسیس این تعداد دهیاری نیز صادر شود .
وی افزود : با توجه به وسعت هزار و 172 کیلومتر مربع این بخش و وجود 6 دهستان راه اندازی دهیاری در روستاهایی که دهیاری ندارند نقش مهمی در عمران و آبادانی این روستاها دارند.
به گفته وی،دو میلیارد و 100میلیون ریال در سالجاری جهت عمران و آبادانی روستاها توسط دهیاری های این بخش هزینه شده است.
خسروپور بیان داشت : این اعتبار جهت تکمیل ساختمان سه دهیاری ، بهسازی معابر ، جدول گذاری ، غسالخانه و کمک به ساخت مسجد در 30 روستای شهرستان دلفان هزینه شده است .
بخش مرکزی نورآباد دارای 216 روستا و 62 هزار نفر جمعیت در شهرستان دلفان و شمال غربی استان لرستان واقع شده است .
