دبیرکل جبهه پایداری درباره همایش پایداری در مشهد گفت: جبهه پایداری در نظر دارد محتوایی مشتمل بر مبانی استراتژیک و راهبردی مشخص کند تا بر این اساس مرامنامه جبهه پایداری تدوین شود.
دبیرکل جبهه پایداری افزود: بنابراین اعضای جبهه تصمیم گرفتند جلسهای تشکیل دهند و نقاط قوت و ضعف جبهه را شناسایی کنند، از این رو در جلسهای دو روزه در مشهد مقدس که در حضور شورای فقها برگزار شد، این ارزیابی صورت گرفت تا شورای فقها نیز در جریان روند امور قرار گیرند و کار به نتیجه برسد.
وی تصریح کرد: پیشنویس این مرامنامه که بر اساس پاسخ به 50 سؤال تدوین شد، راهبرد، مبانی استراتژیک و اصول جبهه پایداری روشن شده است تا در تعامل و نشستها نیز محل رجوع قرار گیرد و بتوانیم در این زمینه شفاف صحبت کنیم.
حجتالاسلام آقاتهرانی با بیان اینکه این پیشنویس ذیل سه سرفصل تهیه و برای هرکدام سه کمیته فعال شده بود، خاطرنشان کرد: اعضای جبهه در این زمینه به صورت جداگانه کار کردند و در مشهد بیش از 150 سوال در حضور شورای فقها مطرح شد که مشروح این مباحث از طریق سخنگوی جبهه در نشست خبری مطرح خواهد شد.
دبیرکل جبهه پایداری ادامه داد: این سوالات در جمع شورای مرکزی و شورای فقها مطرح شد و اعضا نیز در اصل سوالات و همچنین پاسخهایی که باید برای آن وجود داشته باشد، به نتیجه رسیدند و این مجموعه در حال جمعبندی است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پس از نهایی شدن جمعبندی پرسشها و پاسخهای مطرح شده، این مجموعه خدمت فقهای محترم ارائه خواهد شد و پس از آن به صورت مشروح و به عنوان پیشنویس مرامنامه جبهه پایداری توسط سخنگوی جبهه تشریح خواهد شد.
