حریف طلبی های اردنی، مغلطه ای بیش نیستند زیرا داعش و النصره، از سال 2000 در لبنان هستند.
خبرگزاری یونایتد پرس اینترنشنال در خبری اعلام کرده بود: یکی از رهبران جریان سلفی در اردن که به سازمان القاعده نزدیک است، پنج شنبه شب به این خبرگزاری اعلام کرد: “جبهه النصره” و “دولت اسلام در عراق و شام” (داعش) تصمیم خود را برای ورود نظامی رسمی به لبنان گرفتند.
این رهبر سلفی که خواست نامش فاش نشود، در پیامکی به خبرگزاری مذکور در امان اعلام کرد: ابومحمد الجولانی معروف به “الفاتح” رهبر جبهه النصره و “ابوبکر البغدادی” ملقب به “الکرار” رهبر دولت اسلام در عراق و شام (داعش)؛ امروز به صورت مشترک، برای ورود نظامی رسمی و علنی به لبنان اتخاذ تصمیم کردند و تا وقتی که حزب الله، از همه اراضی سوریه خارج نشود و اسیرانی که نزد حزب الله هستند، آزاد نشوند، این تصمیم برگشت ناپذیر خواهد بود.
جریان سلفی جهادی در اردن، هم پیمان جبهه النصره و داعش وابسته به سازمان القاعده به شمار می رود، این جریان به تازگی اعتراف کرده است که هزار تن از عناصرش در سوریه می جنگند.
گفتنی است حزب الله لبنان با ورود به بحران سوریه، روزگار القاعده را در حمص و دمشق سیاه و شکست های سنگین و پیاپی به آنها وارد کرده است.
