سلام دلفان
سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 27526
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۲
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » بیماران دیابتی چه میوه‌هایی مصرف کنند؟
Print This Post

مدیرآموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت با بیان اینکه تمام میوه‌های ترش قند پایینی ندارند، گفت: ترش بودن میوه نشان‌ دهنده پایین بودن میزان قند آن نیست.

به گزارش سلام دلفان، دکتر فرهاد رجب‌پور  مدیرآموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت با اشاره به اینکه میوه‌ها به لحاظ دارا بودن قند، دو دسته هستند، اظهار کرد: دسته اول میوه‌هایی از قبیل هندوانه، خربزه، طالبی، خرمالو، آناناس، موز رسیده، انگور و خرماست که قند بالایی دارند.وی افزود: دسته دوم میوه‌هایی مانند خیار، سیب، گلابی، زردآلو، انار ترش یا ملس، شاتوت، زرشک، ذغال‌اخته و آلبالو قند پایینی دارند و برای بیماران دیابتی مناسب هستند.

وی خاطرنشان کرد: برخی از میوه‌های ترش دارای ترکیباتی هستند که موجب پایین آمدن قند خون می‌شود.

مدیر آموزش و پژوهش بنیاد بین‌المللی پیشگیری و کنترل دیابت با اشاره به اینکه تمام سبزی‌ها قند پایینی دارند، تصریح کرد: اسفناج، کلم بروکلی، کاهو، کدو، بامیه، پیاز، سیر، شنبلیله، کرفس و شاهی از جمله سبزی‌های مفید برای مبتلایان به بیماری دیابت است.

رجب‌پور کندر، دارچین، میخک، زنجبیل، گزنه، کلپوره، قره‌قات و خاکشیر را از جمله داروهای گیاهی مفید برای بیماران دیابتی عنوان کرد.

منبع: ایسنا

» ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار