سلام دلفان
سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 34708
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۳
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » خوراکی‌هایی که مسمومیت‌زا هستند
Print This Post

برخی خوراکی‌ها هستند که با مصرف زیاد می‌توانند مسمومیت زا باشند.

به گزارش گروه اجتماعی سلام دلفان، برخي از موادغذايي شايد بي ضرر به نظر برسد اما مصرف زياد آن مي تواند به بدن آسيب برساند. به همين علت در اين مطلب به نقل از «MSN»، به چند ماده غذايي که مصرف زياد آن مي تواند سمي باشد، اشاره مي شود. (البته در مصارف دارويي از همين مواد موثره گياهي وبه ميزان مناسب براي درمان بيماري هاي خاص استفاده مي شود. )

ريواس:
اگرچه ساقه آن سرشار از آنتي اکسيدان و کلسيم است اما ريشه و برگ هاي آن حاوي اسيداکساليک است که حتي مصرف کم آن حالت تهوع، استفراغ و ضعف ايجاد مي کند. مصرف آن به کبد و کليه آسيب مي رساند. بنابراين ريشه و برگ هاي آن را مصرف نکنيد و ساقه آن را کاملا بپزيد.

سيب زميني:
همه انواع سيب زميني مسموم کننده نيست اما وقتي سيب زميني خام بيش از حد در معرض نور قرار مي گيرد، ماده شيميايي سمي به نام سولانين توليد مي کند که باعث اسهال و حالت تهوع مي شود. «سولانين» باعث سبز شدن لايه سطحي سيب زميني مي شود. با کندن جوانه ها و برداشتن قسمت سبز سيب زميني، مصرف آن اشکالي ندارد. سيب زميني ها را در يک مکان خنک نگه داريد.

دانه بعضي از ميوه ها:
برخي دانه ها و تخم ها از جمله سيب درختي، گلابي، انبه، زردآلو، شليل و گيلاس حاوي ماده شيميايي و سمي به نام آميگدالين است که به ماده سمي ديگري به نام هيدروژن سيانيد تبديل مي شود. مقدار زياد اين سم مي تواند ناراحتي هاي متعددي از جمله سردرد، صرع، حالت تهوع، استفراغ، افزايش ضربان قلب و فشارخون ايجاد کند. البته در صورت نجويدن و باز نشدن هسته خطر مسموميت ايجاد نمي کند و دفع مي شود. در صورت مصرف يک يا ۲عدد جاي نگراني وجود ندارد.

قارچ هاي وحشي:
اگرچه قارچ هايي که در سوپرها عرضه مي شود کاملا بي ضرر است اما آن نوعي که به صورت وحشي در محيط زيست رشد مي کند،ممکن است سمي باشد. هزاران نوع مختلف از اين قارچ ها وجود دارد و به سختي مي توان قارچ هاي مضر را تشخيص داد. اين قارچ هاي سمي، باعث اسهال و استفراغ مي شود.

لوبياقرمز:
لوبياي خام حاوي سمي به نام لکتين است که باعث ناراحتي معده ومسموميت مي شود. بنابراين قبل از پخت، لوبيا را به مدت ۵ساعت در آب خيس کنيد و آب را دور بريزيد. سپس به مدت ۱۰دقيقه بجوشانيد و آب آن را نيز دور بريزيد.

باقلا:
اين دسته از حبوبات، منبع عالي پروتئين، فولات و فيبر است اما حاوي سمي به نام کومارين است که حالت تهوع، استفراغ و معده درد ايجاد مي کند. پس قبل از پخت آن را خيس کنيد.

منبع: خراسان

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار