سلام دلفان
سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 43270
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳
تعداد نظرات: . نظر
خانه » اخبار برتر » جشنواره طبخ غذاهای سنتی و محلی دلفان / دانش آموزان کدبانو
Print This Post

بمنظور معرفی غذاهای سنتی دلفان و آشنایی دانش آموزان با این غذاها جشنواره پخت غذاهاي محلی در دبستان دخترانه توحيد اين شهرستان برگزار شد تا دانش آموزان سفره ای ۲۰ متری با عطر نان محلی پهن کنند.

جشنواره غذای محلی
به گزارش سلام دلفان، در اين جشنواره كه انواع غذاهای محلی و سنتی دلفان طبخ شده بود با حضور رئيس اداره آموزش و پرورش اين شهرستان و تعدادي از داوران به غذاهاي بهتر از نظر سلامت، نحوه پخت، ميزان كالري و ديگر پارامترهاي پخت يک غذاي خوب امتياز داده شد.

همچنين در اين جشنواره که امروز سه شنبه برگزار شد دانش آموزان علاوه بر پخت غذاهاي سنتي و محلي اقدام به پختن انواع شيريني، كيک، نان محلي، حلوا، برساق و گرده كه از سوغات هاي كم نظير شرستان دلفان است كردند.

این در حالیست که غذاهای سنتی لرستان تلفیقی از سادگی، کم هزینه بودن و خوشمزگی را در کنار هم دارند تا همچنان این غذاها در لیست غذاهای خانواده های لرستانی جای خود را داشته باشند هر چند که این جا به اندازه گذشته قرص و محکم نیست.

جشنواره غذای محلی

این روزها با افزایش استفاده مردم از فست فودها جای خالی غذاهای سنتی و محلی در سفره های مردم احساس می شود، موضوعی که با تغییر سبک زندگی مردم شاهد کمرنگ تر شدن آن هستیم.

این در حالیست که غذاهای بومی و محلی هر استانی با استفاده از مواد غذایی طبیعی و خاص آن منطقه طبخ می شوند که در عین خوشمزگی با کمترین هزینه قابل تهیه هستند.

جشنواره غذای محلی

از سوی دیگر کم توجهی و عدم استقبال هتل ها، رستوران ها و اغذیه فروشی های سطح شهرهای استان لرستان به طبخ و عرضه این غذاهای مقوی موجب کم رونق شدن بساط این غذاها شده است به طوریکه حتی در سنتی ترین رستوران های شهر در منوهای غذا اثری از آش های خوشمزه بومی لرستان نمی توان پیدا کرد.

در این راستا به منظور ترویج پخت و استفاده از غذاهای محلی در میان دانش آموزان جشنواره غذاهای بومی برگزار شد، جشنواره ای که به نظر می رسد باید در سطوح مختلف استمرار پیدا کند.

جشنواره غذای محلی

مدير دبستان دخترانه توحيد شهرستان دلفان مهمترين هدف برگزاري اين جشنواره را آشنايي دانش آموزان با نحوه پخت و پز و استفاده از غذاهاي سالم و آموختن مهارت هاي زندگي عنوان مي كند.

سهرابی مي گويد: در اين راستا اين آموزشگاه اقدام به برپايي سفره ۲۰ متري در محيط آموزشگاه کرد كه در آن دانش آموزان توانستند بيش از ۸۰ نوع غذا، انواع شيريني و انواع سالاد و ترشيجات كه از مواد ۱۰۰ درصد سالم و بهداشتي تهیه شده را در اين سفره قرار دهند.

جشنواره غذای محلی

وی یادآور می شود: در اين جشنواره ۱۶۶ نفر از دانش آموزان به رقابت پرداختند كه اين تعداد در قالب گروه هاي مختلف اقدام به شركت در اين جشنواره کرده بودند.

مدير آموزش و پرورش شهرستان دلفان نيز در حاشيه اين جشنواره به مهر مي گوید: برگزاري اينچنين برنامه هاي متنوعي علاوه بر اينكه موجب شور و نشاط و سرزندگي در بين دانش آموزان مي شود بستری را فراهم می کند که دانش آموزان در آينده كمتر با مشكلات عدم آشنايي با پخت و پز و ديگر مهارت هاي زندگي مواجه شوند.

جشنواره غذای محلی

احمد كاظمي ضمن قدرداني از برگزار كنندگان اين جشنواره مي افزايد: اميدواريم با توجه به اينكه مدرسه خانه دوم دانش آموزان حساب مي شود و محيطي گرم براي آموختن علم و تجربه بشمار مي رود اينگونه برنامه ها در ساير مدارس برگزار شود.

جشنواره غذای محلی

در پايان اين جشنواره به ۲۰ نفر از دانش آموزان برگزيده جوايزي از سوي اداره آموزش و پرورش، شبكه بهداشت و درمان و معلمان آموزشگاه توحيد اين شهرستان اهدا شد.

منبع: مهر

» ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار