در این مطلب میخواهیم شما را با انواع صبحانههای متنوع در سراسر دنیا آشنا کنیم تا بدانید در گوشهوکنار دنیا، مردم چه رسومی دارند و صبح خود را با چه نوع خوراکیای آغاز میکنند.

صبحانه در هند _ یکی از صبحانههای رایج کشور هند، Luchi نان روغنی است که با آرد سفید تهیه میشود. این نان را با سیبزمینی که با ادویه کاری مزهدار شده، سرو میکنند.

صبحانه در نپال _ یک لیوان شیر-چای به همراه یک کاسه chana پرادویه که در واقع، نخود آبپز با کاری زیاد است. این صبحانه مرسوم در منطقه Chautara نپال است. مردم این منطقه بسیار فقیر هستند و پس از زلزله بزرگی که در 25 آوریل در آنجا روی داد، هنوز تعداد زیادی بیخانمان هستند. اما امیدوارانه زندگی میکنند و سر صبح یک غذای مقوی و پرانرژی میل میکنند.

صبحانه در تایلند _ Jok (نوعی خوراک برنج تایلندی) یکی از صبحانههای رایج در تایلند است. این غذا از نیمههای شب تا ساعات ابتدایی صبح در خیابانهای تایلند فروخته میشود و نوعی غذای خیابانی به شمار میرود.

صبحانه سنگال _ مردم منطقه Kaolack در سنگال، عموما صبح خود را با کوسکوس، لوبیا و گوشت آغاز میکنند و یک لیوان آب نیز در کنار آن مینوشند.

صبحانه در مکزیک _ صبحانه رایج مکزیک، Kaolack است؛ تورتیلای آبی رنگ که با لوبیا پر شده است. روی آن سس قرمز تند و nopalitos ریخته و سرو میشود.
منبع: footofan.com
