«من فکر میکنم شما( پرسپولیسیها) عدد 6 یادتان نمیآید و آن را ندیدید اما عدد 4 نزدیک تر و واقعی تر است.» این کری مهدی رحمتی در برنامه ویژه افطار شبکه اول سیما«دعوت» بود.

مهدی که احتمالا از بچگی پرسپولیسی بوده و همیشه با لباس آبی به ورزشگاه می رفته، این چنین برای مجری برنامه کری می خواند.
او البته در این برنامه از این گفت که مشکلی با وحید طالب لو یا هیچ کس دیگری ندارد و امیدوار است کسی هم با او مشکلی نداشته باشد.
رحمتی از این گفت که خودش هم خواسته هر دو گلر استقلال در این تیم بمانند. این بخشی دیگر از حرف های کاپیتان این فصل استقلال در تلویزیون است:«بخشی از دلایل این بود که آقای قلعهنویی من را نمیخواست و البته این موضوع طبیعی است. شما دیدید که استقلال امسال دو گلر داشت ولی آقای مظلومی از من دعوت به همکاری کرد. این سلیقه سرمربی است. سالی که من از سپاهان به استقلال آمدم حداقل 6 پیشنهاد خوب داشتم و این مسائل در فوتبال طبیعی است.»
