برای دومین بار در چند روز اخیر آتش سوزی گسترده ای در مراتع منطقه نظر آباد و حیدر آباد منطقه دولیسکان اتیوند رخ داد که با تلاش تیم های امدادی مهار شد.
به گزارش سلام دلفان، روز گذشته مراتع نظر آباد و حیدر آباد منطفه اتیوند دلفان طعمه حریق شد که بلافاصله با شنیدن این خبر تیم های امدادی از هلال احمر،جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و بخشداری کاکاوند در محل حادثه حضور پیدا کردند و با تلاش این عزیزان آتش سوزی مهار شد.
لازم به ذکر است که هفته گذشته نیز ۴۱ هکتار از زمین های کشاورزی و ۶/۱۹هکتار مربوط به ارتفاعات سرکشتی منطقه تنگ پری و دره ی توت ها شهرستان دلفان طعمه حریق شد.
این در حالی است که در روزهای اخیر، طولابی سرپرست فرمانداری دلفان خواستار سیستم اطفاء حریق هوایی، افزایش جنگلبانان و ایستگاه های اتش نشانی در دلفان شده بود.

آیا می دانید که روستای دولیسکان فاقد ،آب ،برق وجاده دسترسی است ؟وبدین خاطر اکثر مردم روستا را تخلیه کرده اند ؟
گس این همه نیروی منابع طبیعی کجاست دلفان سوخت دلفان شهر خاکسترهای
بی کسی
مگه منابع طبیعی رییس نداره
فقط بدبختهای هلال اهمر و اتش نشانی حضور دارند
4