سلام دلفان گزارش می دهد؛
مراسم بزرگداشت هفتمین روز در گذشت حجت الاسلام آل کاظمی عصر یکشنبه 15 شهریورماه با حضور جمع کثیری از مردم دلفان و سایر شهرستانهای لرستان و بسیاری از شخصیت های مذهبی و سیاسی در مصلای شهر نورآباد برگزار شد.
مراسم بزرگداشت هفتمین روز در گذشت حجت الاسلام آل کاظمی عصر یکشنبه 15 شهریورماه با حضور جمع کثیری از مردم دلفان و سایر شهرستانهای لرستان و بسیاری از شخصیت های مذهبی و سیاسی در مصلای شهر نورآباد برگزار شد.
حاج آقا علی
با بیقراری دلهایمان چه کنیم؟
افسوس که از کودکی یادمان دادند که همه چیز را فرو بریم
بغض هایمان را…
اشک هایمان را…
ناله هایمان را…
و فریادهایمان را…
وگرنه ای بزرگ مرد، در غم رفتنت آنچنان ناله سر میدادیم، چنان اشک میریختیم ،چنان فریاد میزدیم که دیگران بدانند در درونمان چه میگذرد.
حاج آقا علی…
رفتنت را باور نمی کنیم،اما اشک های عزادارانت را میبینیم و آسمان،که او هم تاب رفتنت را نداشت و گریست،آنقدر زلال گریست که گویی باران نیست،اشک فرشتگان و ملائک است برای ما که همچون تویی را از دست دادیم.
حاج آقا…
مظلومیت تو مثل خنجری است در قلبمان
این همه صبر و بزرگی
این همه متانت و بردباری
این همه…
کاش دنیا همین جا بایستد…
درود بر گزارشگر سایت سلام دلفان بخاطر به تصویرکشیدن مراسم هفتمین روز درگذشت حاج شیخ علی آل کاظمی ونشان دادن احترامی که مردم دلفان برای روحانیت معظم قائل هستند.
سلام . از همه ی مسئولین شهرستان خصوصا امام جمعه ی معزز و بزرگوار و سرپرست محترم فرمانداری جناب طولابی ارام و محجوب و دکتر ستاری شهردار نوراباد متشکریم. بخاطر برگزاری خوب مراسم و در حد توان و بضاعت . و تشکر ویزه از آحاد مردم فهیم و قدر شناس
خداون روحش را غریق رحمت کند .بزرگ مرد دلفان و انسانی نیک
خدا رحمتش کند حضوربرخی آقایون در این جلسه سیاسی و در جهت بهره برداری از انتخابات آتی است اما مردم بیدارند………..
با سلام
من از طرف همه بستگان مرحوم حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ علی آل کاظمی از یکایک همه عزیزانی که قدم رنجه نمودند و در مراسم ختم شرکت نمودند کمال تشکر و قدر دانی را به عمل می آورم .
روحش شاد وغفران الهی شاملشان شود