منابع عراقي از طرح امنيتي زودهنگام براي تامين امنيت مراسم باشكوه اربعين حسيني خبر دادند

اداره پليس نجف اشرف تاكيد كرد: فرماندهي عمليات فرات مركزي و اداره پليس استان نجف يك طرح امنيتي ويژه زيارت امام حسين(ع) در روز اربعين را براي حمايت از موكب هاي عزاداري حسيني و تامين امنيت راه ها و خيابانها براي حمايت از شهروندان و زائران شركت كننده در مراسم اربعين وضع كرده است كه يگان هاي سيار و ثابت اين طرح را اجرا مي كنند.
اداره پليس نجف اشرف افزود: اين طرح همچنين شامل تامين امنيت فرودگاه بين المللي نجف اشرف است زيرا هزاران زائر از طريق اين فرودگاه وارد مي شوند. همچنين اين طرح شامل تشديد تدابير امنيتي و استقرار گشتي هاي ثابت و سيار و گشتي هاي امدادرساني و يگان هاي ويژه و واكنش سريع است.
اين اداره به اتخاذ تدابير پيشگيرانه و پيشدستانه و بازرسي مناطقي كه زائران از آن مناطق عبور خواهند كرد و وضع طرحي درباره زائران گم شده و مشاركت در شناسايي آنها و رساندنشان به خانواده هايشان وارائه تمام خدمات امنيتي اشاره كرد.
منبع: حج
