پیش بینی های هواشناسی نشان می دهد از غروب جمعه باید در انتظار بازگشت زمستان بود.
طبق آخرین خروجی های هواشناسی، باید انتظار بارش هایی از شنبه در مناطق شمال غرب داشت که در ادامه شمال کشور را در بر خواهد گرفت.
پیش بینی می شود روز پنجشنبه ۲ اردیبهشت جوی غالبا پایدار به همراه افزایش دما در سطح کشور وجود داشته باشد. روز پنجشنبه افزایش دما در استان های شمالی بارزتر خواهد بود.
اما از ظهر جمعه ۳ اردیبهشت یک سامانه پرفشار به سواحل شمالی نفوذ می کند. از پیامدهای این نفوذ، وزش شدید باد (تغییر ناگهانی توده هوا)، ابرناکی و به تدریج آغاز بارش ها از شمال غرب به سمت سواحل شمالی طی جمعه است. با نفوذ این سامانه پرفشار انتظار می رود در شمال کشور دما به شدت کاهش یابد.
پیش بینی می شود طی غروب و شب جمعه باران در شمال غرب و سواحل شمالی ببارد. همچنین روز شنبه و یکشنبه دامنه های جنوبی البرز و شمال شرق نیز متاثر از سامانه بارشی خواهند شد.
