مقاومت اسلامی نُجَباء از روز گذشته حملات زمینی و موشکی به خان طومان را افزایش داده است که در جریان آن، چند خودروی نظامی و زرهی تروریست ها منهدم و 23 تن از عناصرشان نیز به هلاکت رسیدند.

بر خلاف اخبار غیرموثق رسانه ها مبنی بر آغاز عملیات آزادسازی خان طومان، تمامی حملات پراکنده زمینی و توپخانه ای صرفاً جهت پاکسازی محورهای منتهی به این شهرک صورت گرفته است.
در جدیدترینِ این تحولات، یگان موشکی مقاومت اسلامی نُجَباء روز گذشته (چهارشنبه پنجم خرداد) یک نفربر متعلق به عناصر گروه تروریستی “جبهة النصرة” را منهدم کرد که در پی آن، تمام سرنشینانش نیز به هلاکت رسیدند.
دو تانک و یک خودروی حامل تیربار نوع 23 نیز هدف موشکهای نُجَباء قرار گرفت و با سرنشینانش در آتش سوخت.
همچنین در حملات زمینی پراکنده این رزمندگان به خان طومان، 23 تروریست به هلاکت رسیدند و 18 تن دیگر مجروح شدند.
بر اساس گزارشات واصله، تمامی هلاک شدگان و مجروحان از عناصر جبهه النصره بوده اند.
مقاومت اسلامی نُجَباء شب گذشته نیز یک خودروی زرهی از نوع bmb متعلق به گروه تروریستی “جیش الفتح” را با موشکهای “کورنت” منهدم ساخت./ میزان
