سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 87577
تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۵
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » جمله بازیکن تیم ملی عراق سعودی‌ها را آتش زد
Print This Post

بازیکن تیم ملی فوتبال عراق با منتشر کردن ویدئویی از خود به سعودی‌ها تاخت و بیزاری خود را نسبت به آنها نشان داد.

به گزارش سلام دلفان، به نقل از یورو اسپورت عربی، باسم عباس، بازیکن تیم ملی فوتبال عراق با منتشر کردن ویدئویی از خود خشم سعودی‌ها را برانگیخت و باعث شد تا در فضای مجازی واکنش های بسیار تندی به این بازیکن صورت گیرد.

این بازیکن عراقی در این ویدئو لباس نظامی گروه حشد شعبی را بر تن می‌کند و علیه داعش در شهر فلوجه سنگر گرفته است. یکی از همرزمان این بازیکن عراقی از او می خواهد که یک عکس با هم بگیرند و او این گونه پاسخ می دهد:”من الان در حال بازی کردن علیه سعودی‌ها هستم”.

این جمله‌ای که باسم عباس بر زبان آورده، حسابی سعودی‌ها را خشمگین کرده و بازتاب بسیار زیادی در رسانه‌های عربستانی و دیگر کشورهای عربی داشته است.

منبع: ایسنا

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار