سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 89086
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۵
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » قطع مکرر میکروفن نمایندگان مجلس توسط علی مطهری هنگام بیان تذکرات مربوط به حقوق‌های نجومی
Print This Post

نمایندگان مجلس پیش از پایان نشست علنی امروز پارلمان به بیان تذکراتی شفاهی درباره حقوق‌های نامتعارف برخی مدیران دولتی پرداختند که علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس با بیان وارد نبودن تذکرات آنان، اقدام به قطع میکروفن نمایندگان مجلس کرد.

 به گزارش سلام دلفان، زهرا سعیدی نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی پیش از پایان نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در جریان بررسی دوفوریت طرح شفافیت دریافتی مدیران کشور و استرداد دریافتی‌های مازاد در تذکری شفاهی خطاب به علی مطهری که ریاست صحن علنی را بر عهده داشت، گفت: مدیرانی که حقوق‌های نامتعارف دریافت می‌کردند باید به مردم شناسانده شوند.

هنوز صحبت‌های زهرا سعیدی به اتمام نرسیده بود که علی مطهری با بیان اینکه تذکر شما مربوط به دستور جلسه نیست، در اقدامی تأمل‌برانگیز میکروفن وی را قطع کرد.

همچنین در این جلسه تعداد دیگری از وکلای ملت از جمله نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، علی ادیانی‌راد نماینده سوادکوه و حسن نوروزی نماینده رباط‌کریم نیز تذکراتی را به صورت کوتاه مطرح کردند، که علی مطهری در حالی که نمایندگان در حال صحبت بودند، میکروفن آنان را قطع کرد و اجازه ادامه بیان تذکرشان را نداد.

منبع: فارس

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار