سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 89265
تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۵
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » روایت عجیب سایت ترکیه‌ای از جدایی طارمی
Print This Post

سایت خبر ترک دلیل جدایی بازیکن ایرانی ریزه اسپور را تهدید خانواده وی از جانب هواداران پرسپولیس عنوان کرد.

 به گزارش سلام دلفان، سایت خبر ترک دلیل جدایی بازیکن ایرانی ریزه اسپور را تهدید خانواده وی از جانب هواداران پرسپولیس عنوان کرد.

در این خبر آمده است مهدی طارمی که قرار بود به همراه ریزه اسپور جهت آمادگی هرچه بیشتر در اردوی اتریش شرکت کند به دلیل اینکه هواداران پرسپولیس خانواده او را در ایران تهدید کردند مجبور به بازگشت به تهران شد تا فوتبال خود را در تیم پرسپولیس دنبال کند.

تیتر خبر ترک با این نوشته آغاز می شود: ایرانی تهدید شده به کشورش برگشت.

در ادامه این خبر آمده است که باشگاه ریزه اسپور به دلیل رفتار غیر حرفه‌ای طارمی به فیفا شکایت کرده است.

سایت باشگاه ریزه اسپور با انتشار مطلبی نوشت: پس از عقد قرارداد بازیکن ایرانی هواداران به سایت باشگاه هجوم آوردند و با الفاظ رکیک و تحت فشار قرار دادن آقای گل فصل گذشته ایران خواهان بازگشت وی به پرسپولیس شدند.

لازم به ذکر است قرارداد طارمی با ریزه اسپور به مدت 2 سال عقد شده است.

منبع: فارس

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار