سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 92605
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵
تعداد نظرات: یک نظر
خانه » اخبار برتر » دلفان قطب تولید گندم لرستان آرد ندارد
Print This Post
سلام دلفان گزارش می دهد؛

فرماندار دلفان میزان سهمیه تخصیص یافته آرد را ناکافی دانست و خواستار افزایش سهمیه آرد به این شهرستان شد .

به گزارش سلام دلفان، جعفر طولابی روز یکشنبه در جلسه شورای آرد و نان شهرستان دلفان افزود: در بحث آزاد سازی آرد نانوایی های سنگکی اجحاف بزرگی به این شهرستان شده است و تهیه آرد شهرستان دلفان نسبت به دیگر شهرستان ها بسیار کم است .

وی خاطر نشان کرد : بر اساس آزاد سازی نانوایی های سنگکی شهرستان دلفان 50 درصد خبازی های این شهرستان بصورت سنگکی است و این موضوع علاوه بر اینکه مردم مجبورند نان سنگک راباقیمت آزاد تهیه نمایند موجب شده آرد یارانه ای کمتری به شهرستان دلفان در مقایسه با دیگر شهرستان ها تخصیص یابد.
به گفته وی، سهمیه خبازی های سطح شهرستان دلفان بسیار اندک است امیدواریم مسئولان استانی در این زمینه تجدید نظر نمایند .
فرماندار شهرستان دلفان ، ساماندهی خبازی های این شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بحث صدور پروانه کسب خبازی ها، بایستی با توجه به نیاز مناطق مجوز صادر گردد.
طولابی اظهار داشت: قوت اصلی مردم نان است لذا کارشناسان بهداشتی، تعزیرات حکومتی، اصناف و اداره صنعت و تجارت بایستی نظارت های خود را بیش از گذشته تقویت نمایند .

منبع: ایرنا

  1. نویسنده دیدگاه: بهترین متخصص پوست و مو و زیبایی
    مرداد ۳۱, ۱۳۹۵ در تاریخ ۱۵:۰۴

    مگه چنین چیزی شدنی هست؟
    مگه توی اونجا سیلویی برای مردمان اونجا وجود نداره؟

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار